14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Tarmac  ›  S-WORKS TARMAC SL7 DI2 52 "DEMO "

S-WORKS TARMAC SL7 DI2 52 "DEMO "

-35%
S-WORKS TARMAC SL7 DI2 52 "DEMO "
S-WORKS TARMAC SL7 DI2 52 "DEMO "

DEMO

Säljes med original-delar förutom hjulen som har vita loggor istället för svarta. 
Bakväxel och höger reglage har lite skrap men inget som varken stör ögat eller funktion. 
Sadel - Aldrig använd

Varför ska du vara tvungen att välja mellan aerodynamik och vikt, mellan cykelkänsla och snabbhet? Enkelt, det ska du inte. Här är Tarmac – ta klättringen på den lättaste cykeln som UCI tillåter och susa nerför på den snabbaste. Vi har använt våra mest avancerade tekniker, från vårt Free Foil Shape Library till en helt ny ram med Rider-First Engineered™ för att leverera en racercykel som verkligen är helt utan kompromisser. Att tvingas att offra ”aero” för att få ”lätt” tillhör det förflutna – helt nya Tarmac är den snabbaste racercykeln någonsin. One bike to rule them all.

För världens snabbaste ram duger endast de bästa komponenterna, så däför hittar du på denna Tarmac Shimanos Dura Ace-grupp med effektmätare och Rovals CLX Rapide-hjul med exceptionell stabilitet och aerodynamik. S-Works Tarmac är en fullblodig race-maskin direkt ur kartongen.

  • ”Aero är allt” – det är det vi har sagt i flera år och det är fortarande drivkraften bakom nya Tarmac. I vår strävan efter rörformer som levererar den snabbaste ramen UCI-reglerna tillåter rev vi en sida ur utvecklingsboken för Venge och använde vårt FreeFoil Shape Library. Utrustade med ett formbibliotek med optimerade former styrde vi stegen mot vår Win Tunnel och satte ihop formerna till en testcykel för att sen kunna testa och bekräfta våra uträkningar. Resultatet? En ny Tarmac som är den snabbaste vi testat – 45 sekunder snabbare över 40 km än Tarmac SL6. Inga kompromisser, bara ren snabbhet.
  • Även om det först och främst aerodynamiken som styr utvecklingen av Tarmac och alla våra racercyklar, så är vikten den betydelsefulla andrepiloten på den här resan mot en optimal racercykel. Tidigare ”aerocyklar” var tvungna att kompromissa på vikt-delen – ju mer drag man tog bort, desto tyngre blev cykeln. Med nya Tarmac var vår designfilosofi att hålla den på eller under UCI:s viktgräns när den kommer ur kartongen, utan att göra aerodynamiska uppoffringar. Och med hjälp av vårt FreeFoil Shape Library, verktyg som isotopisk FEA-analys och lite magi från branschens bästa ingenjörer kunde vi leverera en ram som väger ynka 800 gram, utan att offra ett uns av aero, styvhet eller kvalitet på cykling.
  • I vår strävan efter att utveckla den perfekta racercykeln använde vi vår filosofi Rider-First Engineered™ för att säkerställa att nya Tarmac ska vara den mest balanserade och lätthanterade Tarmacen hittills, oavsett storlek. Med en armé av världens bästa cyklister från våra tre World Tour-team i vår testflotta – Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step och Bora-hansgrohe – gjorde vi ändringar i Tarmac utifrån deras erfarenheter efter tusentals kilometer på landsvägen. Cykelkvalitet perfekt balanserad över hela cykeln, så att till och med de längsta dagarna i sadeln känns bekväma – allt detta utan att offra den legendariska Tarmac-känslan eller tävlingsvinnande kvickheten.
  • Vi byggde vidare på det vi lärt oss från Venge och gav Tarmac enkel integrering för att skapa en stilren, lätthanterlig och snabb cockpit. Vi har förbättrat dragningen för alla konfigurationer – mekaniska växlar, traditionella styrstammar, runda styren etc. – men alla aerodynamiska egenskaper finns kvar. Dessa egenskaper är desamma som gör att nya Tarmac är lätt att hantera och även lätt att resa med. Alla blir vinnare.

COCKPIT

Handlebars

Roval Rapide Handlebar, carbon

Stem

Tarmac integrated stem, 6-degree

Tape

Supacaz Super Sticky Kush

Saddle

Body Geometry S-Works Power, carbon fiber rails, carbon fiber base

SeatPost

2021 S-Works Tarmac Carbon seat post, FACT Carbon, 20mm offset

Seat Binder

Tarmac integrated wedge

DRIVETRAIN

Shift Levers

Shimano Dura-Ace R9270, hydraulic disc

Front Derailleur

Shimano Dura-Ace R9250, braze-on

Rear Derailleur

Shimano Dura-Ace R9250, 12-speed

Cassette

Shimano Dura-Ace, 12-speed, 11-30t

Chain

Shimano XTR M9100, 12-speed w/ quick link

Crankset

Shimano Dura-Ace R9200, HollowTech II, 12-speed with 4iiii Precision Pro dual-sided powermeter

Chainrings

52/36T

Bottom Bracket

Shimano Dura-Ace, BB-R9100

WHEELS & TIRES

Front Wheel

Roval Rapide CLX, Tubeless, 21mm internal width carbon rim, 51mm depth, Win Tunnel Engineered, Roval AFD hub, 18h, DT Swiss Aerolite spokes

Rear Wheel

Roval Rapide CLX, Tubeless, 21mm internal width carbon rim, 60mm depth, Win Tunnel Engineered, Roval AFD hub, 24h, DT Swiss Aerolite spokes

Front Tire

S-works Turbo Rapidair 2BR, 700x26mm

Rear Tire

S-works Turbo Rapidair 2BR, 700x26mm

Inner Tubes

Turbo Ultralight, 60mm Presta valve

FORK

Fork

S-Works FACT Carbon, 12x100mm thru-axle, flat-mount disc

FRAMESET

Frame

S-Works Tarmac SL7 FACT 12r Carbon, Rider First Engineered™, Win Tunnel Engineered, Clean Routing, Threaded BB, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

BRAKES

Front Brake

Shimano Dura-Ace, Hydraulic disc

Rear Brake

Shimano Dura-Ace, Hydraulic disc

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-90623-00520
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:GLOSS BLACK PEARL GRANITE OVER CARBON / CHROME
Storlek:52
Årsmodell:2023

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
från 125 kr
Finns i flera varianter S-WORKS PREVAIL 3
3 600 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan