Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
30 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt

Mountainbikes

Hem › Cyklar › Mountainbikes

Hos Specialized concept store hittar du ett komplett utbud av mountainbikes från Specialized. Beroende på i vilken typ av terräng och hur du vill cykla så passar olika modeller olika bra. Det finns med största sannolikhet något i vårt sortiment som passar!

DH = Här har vi samlat downhill och dirt-cyklar. Ska du köra snabbast nedför Åre-skutan eller vill du ha en cykel som passar bra i Järvsös bike park, eller kanske en cykel till pump-tracken/bmx banan. Här hittar du nog något som passar!

El-Mtb = Här har vi samlat Specializeds elcyklar som passar för cykling i skogen. Levo, Levo SL och Kenevo.

Enduro = Den perfekta kategorin för dig som både vill cykla upp och ner. Alltså upp till starten av en fin utförskörning och sedan kunna släppa på utför. Den nya enduron från Specialized funkar också väldigt bra i någon bike park runt om i världen! 

 

Stumpjumper = Specializeds mycket omtyckta trail-cykel. Gör sig kanske allra bäst i skogarna runt Hellasgården. Men även Stumpjumpern funkar bra i en bike park eller på de mer utförsbetonade stigarna.

Xc motion = Mtb-cyklar som passar dig som vill motionera och kanske prova på cykel som ett träningsredskap. I den här kategorin hittar du inte de lättaste och flashigaste modellerna men därremot hittar du bra cyklar som funkar till motionering och kanske som ett insteg i ditt cyklande!

Xc race = Hardtail eller heldämpat? Här har vi samlat mountainbikes som funkar för tävling. Dessa modeller funkar såklart utmärkt att cykla på bara för nöjes skull. Välkommen att utforska Specializeds populära sortiment! Testkör innan köp

Du har alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med Klarna kan du välja att dela upp din betalning i upp till 24 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna
Standardvy | Byt till Mobil vy