14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt

Välkommen till Specialized Concept Store i Stockholm

Vi är en cykelbutik i Stockholm, närmare bestämt Hammarby Sjöstad, som är specialiserade på märket Specialized. Alla som jobbar hos oss är själva erfarna cyklister och är därför specialiserade på sitt eget favoritområde inom cykling. Tack vare detta kan vi på bästa möjliga sätt hjälpa dig som kund att hitta rätt cykel oavsett om du är på jakt efter en ny landsvägscykel, gravelbike, mountainbike, endurocykel eller en cykel i ett helt annat segment. Vi är övertygade om att kunskapen vi har, tack vare vårt eget cyklande, är avgörande för att kunna vägleda dig som kund till rätt cykel eller produkt som uppfyller just dina behov.

Vi är en av de enda cykelbutikerna som har gjort det möjligt att låta våra kunder provcykla en cykel innan köp. Detta är något vi ser som direkt avgörande för att du som kund ska hitta rätt cykel och bli nöjd med ditt köp. Besök vår sida om testcyklar för att boka din provtur.  

I vår butik i Hammarby sjöstad hittar du ett brett utbud av olika cyklar, cykeltillbehör och personlig utrustning. Vi har även en komplett verkstad för alla typer av reparationer som din cykel kan tänkas behöva. Vi utför också bike fit med den senaste tekniken från Specialized och Retül, detta för att du som kund skall sitta rätt och få ut maximalt av din nya cykel.

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att få hjälpa just dig med ditt framtida cykelköp eller med annat cykelrelaterat ärende. Välkommen!  

Vår webbshop visar ett urval av vårt sortiment, om det är något du saknar är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka vår fysiska butik.

Maila oss HÄR

Ring oss HÄR  eller på 08 554 444 40

 

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan