14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Hjälmar  ›  Landsvägshjälmar  ›  S-WORKS PREVAIL 3

S-WORKS PREVAIL 3

S-WORKS PREVAIL 3
S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3S-WORKS PREVAIL 3

S-Works Prevail 3 är den perfekta hjälmen för cyklister som värdesätter komfort och värmereglerande egenskaper som kommer med överlägsen ventilation. Det är den ultimata allround-hjälmen som utmärker sig heta dagar, i slitsamma klättringar och bergsetapper.

Vi försöker ständigt att tänja på gränserna vad gäller ventilation. Vi tog bort skumbryggorna i mitten som blockerar luft för att effektivt skapa genomgående luftkanaler som ökar den ventilerade ytan med 24,5 % jämfört med S-Works Prevail II Vent. Helt nya S-Works Prevail 3 har störst ventilationsyta av alla hjälmar vi någonsin skapat.

När en hjälm får en stöt är dess uppgift att fördela och avleda energin från stöten. Ett konventionellt tankesätt i design är att mer EPS-skum innebär bättre energihantering. Vi skrev om texten helt i boken om cykelhjälmsdesign genom att tänka och innovera bortom skum. Aramidkablar sammanvävda till en bur i hjälmen, fästa i sidopanelerna i kolfiber. Vid en stöt fungerar denna AirCage-teknik* som så, att buren dämpar islaget och har designats för att fördela den lokala kraften över hela hjälmen.

Justering vid skallbasen optimerar komfort genom att anpassa passformen till individens huvudform, och hjälmens vinkel kan justeras för kompatibilitet med glasögon. Justerbart Tri-Fix-system ger cyklisten mer komfort med uppdaterade, tunnare 10 millimetersband. Det ultralätta Mindset micro dial-passformssystemet kan justeras höjdmässigt och har uppdaterats för bättre tag om huvudet och justering i farten.

Vår ultralätta och bekväma MIPS Node Air-teknik är direkt integrerad i hjälmens vaddering; ett lågfriktionslager som är designat för att avleda rotationskrafter. Med Specializeds eget utvecklingsarbete har vi lagt till perforering för att maximera andningsförmåga, prestanda, komfort och viktbesparing.

För hjälmar som säljs i USA och Kanada: Är i enlighet med CPSC, amerikansk säkerhetsstandard för cykelhjälmar för personer från 5 år och äldre.

  • AirCage-innovation ökar luftflödet.
  • Skal helt i polykarbonat ger ökad tålighet och en ytbehandling i toppklass.
  • MIPS Air Node-tekniken är den mest ventilationsfokuserade lösningen från MIPS.
  • Justerbara Tri-Fix-delare för ökad komfort genom personlig passform.
  • Justering vid skallbasen optimerar komfort and kompatibilitet med glasögon.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-60923-1002
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Växelreglage:25
Hjul:1 663,91
Däck:3 700,00
Sadel:1
Pedaler:2960,00
Vevparti:93
Motor:Specialized

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan