14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Allez  ›  ALLEZ E5 DISC SPORT

ALLEZ E5 DISC SPORT

ALLEZ E5 DISC SPORT
ALLEZ E5 DISC SPORTALLEZ E5 DISC SPORTALLEZ E5 DISC SPORT

Fyra decennier efter att den första Allez kom ut på vägarna är den nya Allez den bästa hittills. Som lättast i sin klass* levererar den mer självförtroende, mångsidighet och prestanda än någonsin tidigare – till fler cyklister än tidigre. Oavsett om du letar efter premium alloy-kvalitet, vill ha en cykel för helgutflykter eller snabb vardagspendling, eller om du precis ska börja din landsvägskarriär är Allez ett utmärkt val.

(HL) LÄTTAST I SIN KLASS: Med en ram i premium E5 alloy-kvalitet med rör som har tjockare väggar i ändarna och tunnare i mitten, väger Allez-ramen in på 1 375 gram**. En kolfibergaffel håller vikten nere ytterligare, samtidigt som den ger en jämnare känsla. Med moderna och genomtänkta val i bygget är det ingen överraskning att Allez är lättast i sin klass.

 

INGER SJÄLVFÖRTROENDE: Den här högkvalitativa E5 alloy-ramen är lätt, snabb och robust, och hur snygg? Förhållandet mellan styvhet och vikt i kombination med den oöverträffade bromskraften hos allväders-skivbromsarna med dubbla kolvar ger ultimat självförtroende i alla hastigheter. Vi har gett Allez samma bekväma endurance-geometri som vår legendariska Roubaix för fantastisk komfort på långa turer och stabil hantering, samtidigt som Allez fortfarande kan ta sig an en vindlande väg precis som en ren landsvägscykel.

MÅNGSIDIGHET OCH PRESTANDA: Precis lika kapabel till vardagspendling som att ta över ditt lokala KOM. Fästen för pakethållare och skärmar gör Allez är tillräckligt mångsidig för vilken väg du än tar den ut på. Med en frigång på upp till 35 mm (32 mm med skärmar) är du redo för de tuffaste vägarna och till och med lätt grus. Och när det börjar bli brant har Allez växlar med stort omfång så att du kan fortsätta spinna på bekvämt och effektivt.

*Alloy-cyklar med skivbroms i samma priskategori som finns i handeln.
*Baserat på vikt på ramset i produktion. Slutvikt kan variera något.

**Vissa cyklar visas med pakethållare, skärmar eller kolfiberhjul som kan köpas till.

  • Jämna Shimanoväxlar med 50-34-klingor fram och 11-32-kassett bak ger dig möjlighet att hålla jämnt tempo i en dynamisk klunga eller tämja den brantaste backen på din pendlingssträcka.
  • 30 millimetersdäck ger dig flexibilitet. Du kan köra på lägre tryck för att jämna ut skrovliga vägar och större kontaktyta för bra grepp.
  • Skivbromsar med 160 millimetersskivor fram och bak ger dig bromskraft och kontroll i alla väder.
  • Kolfibergaffel och E5 alloy-ram med självförtroendeinspirerande långdistansgeometri för landsvägen ger dig perfekta förutsättningar för gruppcykling eller solo-äventyr. Med fästen för stänkskärmar och pakethållare kan Allez enkelt underlätta din jobbpendling året om.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-90022-6044
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
230 kr
Finns i flera varianter S-WORKS PREVAIL 3
3 600 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan