14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Aethos  ›  AETHOS S-WORKS DI2

AETHOS S-WORKS DI2

AETHOS S-WORKS DI2
AETHOS S-WORKS DI2AETHOS S-WORKS DI2

Missförstå oss rätt, vi älskar tävling. Stora lopp, Grand Tours och Monument-lopp – det finns i vårt DNA. Men ibland är allt vi behöver bara att cykla, bara för sakens skull. Och det är var Aethos är skapad för, ren cykling. Det är klart, vi har inte gett upp prestanda och det råkar vara den lättaste ramen som finns, men det har inte kompromissats med stilen. Aethos: Miljontals beräkningar i jakten på den perfekta cykelupplevelsen.

Toppa världens lättaste ram med Shimano:s legendariska Dura-Ace Di2 växelgrupp och Rovals fjäderlätta Alpinisthjul och du får en perfekt balancerad mästarcykel som inte gör några som helst avkall på prestanda.

  • Aethos ram har designats med en perfekt kombination av ultimat cykelkänsla, lätt vikt och stil. Den är skapad för att accelerera upp för branta backar och självsäkert rulla utför tekniska landsvägar och med komfort för de allra längsta dagarna i sadeln – Aethos är redo för allt. Men hur, kanske du frågar dig själv? Genom att uppfinna traditionella landsvägsformer på nytt har vi förfinat cykelns former för att uppnå massiva vinster i styvhet och balans, utan att påverka vikt eller hållbarhet. Aethos har en helt ny layup och produktionsprocess som vi har utvecklat under många årtionden. Du får den lättaste ramen på marknaden (585 gram, S-Works, storlek 56). Aethos är mer än en ny cykel, det är den första i sitt slag.
  • En fjäderlätt ram är ingenting utan självförtroendeinspirerande cykelkaraktär, och därför vi har utvecklat Aethos med perfekt balanserad styvhet genom hela ramen och exceptionell cykelkänsla. Genom att studera kolfibers flex och andetag lyckades vi hitta hur krafter flödar genom ramar. Efter bara ett par tramptag så känner du den här banbrytande nya standarden.
  • Varje detalj, från växelöra till gaffelns expanderplugg, har designats med stil, vikt och hållbarhet i åtanke. Den kommer även med Rovals Alpinist sadelstolpe och hjul i kolfiber som sparar vikt och ger en bättre känsla. Allt i jakten på den ultimata cykelupplevelsen.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-97223-0049
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
från 125 kr
Finns i flera varianter S-WORKS PREVAIL 3
3 600 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan