14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt

Specialized Turbo levo SL

Nu är Specializeds nya revolutionerande elcykel här! Turbo Levo SL har geometri, känsla och lekfullhet som Stumpjumpern, det kombinerat med den helt ny SL 1.1 motorn. Med 150mm slaglängd både fram och bak samt en totalvikt på 17,3kg för S-works modellen så har Specialized skapat något som många säger är omöjligt, en lekfull e-mtb som är lättast i sin klass. Kort och gott kan man säga att Levo SL ger dubbel belöning för samma prestation som på en vanlig cykel.

Vad är då skillnaden mellan Levo SL och andra Levo modeller? Hela 4kg i vikt skiljer mellan Sworks Levo SL och Sworks Levo. Den vanliga Levon kan ses som kraftfull och stabil medan Levo SL är mer lätt och lekfull.

 

Teknisk information:

  • 240 watt motor med asistans upp till 25km/h
  • Upp till 3,5 timmars räckvidd med det interna batteriet på 320Wh
  • Sworks Levo SL väger i storlek large väger 17,3kg medan Levo SL comp i large väger in på 19,4 kg

 

Samtliga Turbo Levo SL modeller har samma motor och interna batteri. Det innebär att cyklarnas potentiella räckvidd är nästan identisk. Räckvidden varierar, beroende på hur du cyklar, var du cyklar och vilket läge du kör i. Men du kan förvänta dig upp till 3.5 timmar körtid i ECO-läget med endast det interna batteriet. Vill du köra längre finns möjligheten till det med ett extra batteri, en så kallad "Range Extender". Ett batteri som sitter i flaskstället och ger upp till 1.5 timmar extra körtid! 

KRAFTEN ÄR PERSONLIG MED MISSION CONTROL APPEN

 

Med vår Mission Control app kan du justera Turbo Levo SL's kraftleverans. Ta kontroll över din räckvidd, registrera turer, hålla koll på din kraft och även använda Smart Control för att automatiskt hantera batteriets konsumtion så att du alltid har kraft kvar när du behöver den.

Eller så hoppar du bara på cykeln, trycker på "on" knappen och kör så hårt du orkar. Det är ditt val. Oavsett vilket val du gör, så kan du alltid lita på att vi har skapat tekniken som gör att du kan fokusera på det som är viktigast - cyklingen!

Specialized Turbo Levo Sl kommer i följande modeller:

Specialized Turbo Levo SL "Founders Edition"

I samband med lanseringen av Levo SL släpptes även en special model, en så kallad founders edition. Founders edition tillverkas endast i 250 exemplar där varje cykel är numrerad. 

Turbo Levo SS Founders Edition:

  • Spectraflair lack med bladgulds-grafik
  • Custom sadel med matchade S-logo
  • Cutsom dekaler på bak och framdämpare
  • Sram eagle AXS växelgrupp
  • Founders Edition kommer med två extra batterier, så kallade "range extenders" som vardera ger 1,5h extra batteritid
  • Numrerad från 1-250

 

 

 

Kontakta oss vid frågor! 

Vi har lång och stor erfarenhet av Specialized elcykel-sortiment. Eftersom vi endast jobbar med Specialized har vi möjligheten att specialisera oss och fokusera på deras elcyklar. På så sätt kan vi hjälpa dig som kund med allt runt om kring, så att du kan fokusera på det viktigaste - cyklingen! 

Hör gärna av dig om du funderar på något kring ny Levo SL eller besök oss i butiken för att känna och klämma! Det är stor chans att vi även kan ordna provcykling av ny Levo SL.

 

Maila oss här

Ring oss här, eller på: 08 554 444 40 

 

Välkommen! 

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan