14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt

Helt nya Specialized Diverge

Den omtyckta och uppskattade grusvägscykeln från Specialized kommer nu i en ny och uppdaterad variant. Allt du behvöver veta om den hittar du hos Specialized concept store i Stockholm

Nu är den äntligen här, helt nya Specialized Diverge. Oavsett om du satsar på tävling, bikepacking ut i det okända eller bara vill ha kul på dina lokala grusvägar kommer den nya Divergen att hjälpa dig. Nya Diverge är den mest kapabla gravelcykel som någonsin tillverkats. Den är redo att fly. Fly från klungan mot seger, fly från dagliga rutiner, fly från samma gamla vägar och samma gamla turer.

 

 

 

 

 

Nya Diverge kommer med Future shock 2.0

Future Shock 1.5ger dig 20mm dämpning framtill och förser cyklisten med ökad kontroll och komfort oavsett underlag. Utöver alla fördelar med Future Shock 1.5 förser 2.0 dig med hydraulisk dämpning med både kompression och retur. Den har också en justerskruv för att enkelt kunna låsa dämpningen om så önskas. 

 

Den ultimata äventyrsmaskinen

  1. Den redan stabila och trygga Divergen får nu ännu mer självförtroende tack vare flackare gaffelvinkel, längre reach och kortare cockpit.
  2. Framgaffeln på den nya Diverge har ökad offset vilket gör att den blir stabil utan att kännas klumpig.
  3. Vevhuset har flyttats upp 6mm för att få ett större tramputrymme. Trots detta har man fortfarande ett av branschens lägsta vevhus med sitt drop på 80mm för ultimat stabilitet.
  4. Kedjestag med en längd av 425mm gör att bakhjulet hamnar under cyklisten för en rapp och livlig känsla, en perfekt balans med lite längre reach för maximalt självförtroende.

Mer däckutrymme = Mer kul

Specialized har varit generösa med däckutrymme på den nya Divergen. Den nya ramen tar hela 47mm med 700c hjul och 2.1 med 650b.

Nu även med SWAT förvaring

Något helt nytt för gravelcyklar. Specialized introducerar nu sitt populära SWAT system även på Diverge. En lucka i cykelns underör öppnar upp för smart förrvaring i cykeln. Förbandslåda, extra reservdelar eller något annat som du vill ha med på turen. Allt du behöver precis där du behöver det!  

Diverge EVO

 

Om det du sett hittils inte är nog har vi pushat gravelkategorin ytterligare. Vad är nästa steg? Vem vet? Vi har gjort en cykel för att lista ut det. Diverge EVO är en aluminium "badass" gravelcykel med rakt styre som skriker "Send It!" Flackare, längre och utrustad med de nya Rhombusdäcken och Future Shock 2.0. 

Kontakta oss vid frågor om Nya Diverge

Vi jobbar hårt med att kunna erbjuda tillgänligt sortiment så fort som möjligt. Inom snar framtid kommer sortimentet att finnas här.

Tillsvidare går modellerna att se HÄR

Specialized diverge kommer finnas i följande modeller: Sworks cykel och ramset, Pro carbon, Expert carbon, Comp carbon, Sport carbon, Base carbon, Comp E5, Elite E5 och Base E5. 

Diverge EVO kommer i Expert E5 och Comp E5 utförande.

Kontakta oss på valfritt sätt vid frågor.

Maila oss HÄR

Ring oss HÄR  eller på 08 554 444 40

 

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan