14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Cyclocross/Gravel  ›  Diverge  ›  DIVERGE E5 COMP

DIVERGE E5 COMP

DIVERGE E5 COMP
DIVERGE E5 COMPDIVERGE E5 COMPDIVERGE E5 COMP

Oavsett om ditt mål är att fly ut på grusvägar, långt från bilar och folk, eller att ställa dig på startlinjen för ditt första gravelrace, eller bara få en riktigt mångsidig cykel för både asfalt och grus så får du inget bättre än Diverge. Den är helt enkelt snabbast, mest kapabel och antagligen den roligaste cykel vi någonsin har utvecklat. Diverge levererar kvickhet och livlighet, men är samtidigt stabil och ger dig självförtroende när vägen blir till stig. Med allt från Future Shock 1.5 och helt ny gravelgeometri till klassledande däckutrymme representerar Diverge allt vi har lärt oss under mer än 40 år av cykling på vägar, grus och stigar. Diverge skriver ett helt nytt kapitel i gravelkategorin, så att du kan följa dina drömmars äventyr. Den är ditt ultimata flyktfordon.

Diverge E5 har en Premium E5 aluminiumram med vår FACT kolfibergaffel, och vi gav den Future Shock 1.5 för lätt, livlig och samtidigt självsäker och mångsidig cykel, redo att attackera oavsett underlag. SRAM:s nya 12-delade Apex växelgrupp växlar smidigt över alla sorters terräng och Axis Elite aluminiumhjul med Pathfinder Sport 42 millimeters däck gör cykeln ännu mer kapabel och mångsidig.

  • Vår Premium E5 aluminiumram skapar en styv, lätt och tålig plattform. Ihopparad med vår FACT kolfibergaffel blir Diverge E5 en lätt, livlig och mångsidig, redo att attackera oavsett underlag.
  • Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.
  • Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav denna Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av aluminium så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda utsatta 'droppade' kedjestag eller öka kedjestagens längd.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95424-5249
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
från 125 kr
Finns i flera varianter
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR BAG
599 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR RACK
649 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
SW PREVAIL 3 S/F LIMITED
1 800 kr
(3 600 kr)

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan