14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Cyclocross/Gravel  ›  Diverge  ›  DIVERGE COMP CARBON

DIVERGE COMP CARBON

DIVERGE COMP CARBON
DIVERGE COMP CARBONDIVERGE COMP CARBON

Oavsett om ditt mål är att fly ut på grusvägarna långt från bilar och folk eller att ligga på ordentligt längst fram i ditt lokala gravelrace, så gör ingen cykel det bättre än Diverge. Den är helt enkelt snabbast, mest kapabel - och antagligen den roligaste cykel - vi någonsin har utvecklat. Diverge levererar kvickhet och livlighet, men är samtidigt stabil och ger dig självförtroende när vägen blir till stig. Med Future Shock 2.0 och helt ny gravelgeometri till förvaring i ramen, samt klassledande däckutrymme representerar Diverge allt vi har lärt oss under mer än 40 år av cykling på vägar, grus och stigar. Diverge skriver ett helt nytt kapitel i gravelkategorin, så att du kan följa dina drömmars äventyr. Den är ditt ultimata flyktfordon.

Med en FACT 9r kolfiberram och Future Shock 2.0 kommer Diverge Comp att få dig att cykla snabbare och med mer självförtroende i tuffare terräng än du tidigare trodde att du kunde. SRAM:s trådlösa Apex eTap AZS 12-delade växelgrupp står för kvicka växlingar och DT Swiss G540-hjul rullar effektivt, samtidigt som Pathfinder Pro 42 millimeters däck levererar både på asfalt, grus och hårdpackade stigar. För att ge Diverge Comp en perfekt balanserad känsla gav vi den Rovals Terra sadelstolpe.

 

  • Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav denna Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av kolfiber så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda sänkta kedjestag eller öka kedjestagens längd.
  • Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95424-5049
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
230 kr
Finns i flera varianter
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR BAG
599 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR RACK
649 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
SW PREVAIL 3 S/F LIMITED
1 800 kr
(3 600 kr)

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan