14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Cyclocross/Gravel  ›  Diverge  ›  DIVERGE SPORT CARBON

DIVERGE SPORT CARBON

DIVERGE SPORT CARBON
DIVERGE SPORT CARBONDIVERGE SPORT CARBONDIVERGE SPORT CARBON

Oavsett om ditt mål är att fly ut på grusvägarna långt från bilar och folk eller att ligga på ordentligt längst fram i ditt lokala gravelrace, så gör ingen cykel det bättre än Diverge. Den är helt enkelt snabbast, mest kapabel och kanske den roligaste cykel vi någonsin har utvecklat. Diverge levererar kvickhet och livlighet, men är samtidigt stabil och ger dig självförtroende när vägen övergår till grus och stig. Från Future Shock 1.5 och helt ny gravelgeometri till klassledande däckutrymme. Diverge representerar allt vi har lärt oss under mer än 40 år av cykling på vägar, grus och hårdpackat. Diverge skriver ett helt nytt kapitel i gravelkategorin, så att du kan följa dina drömmars äventyr. Den är ditt ultimata flyktfordon.

Gravelcykling är kanske en relativt ”ny” sport, men vår Diverge Sport Carbon har utvecklats med hjälp av över 40 års erfarenhet. Den har vår Future Shock 1.5 och en FACT 8r kolfiberram för snabb cykling som inspirerar ditt självförtoende på asfalt såväl som på grus och stigar. Med Pathfinder Pro 42 millimeters däck, samma som på S-Works Diverge, är du redo att rulla så snabbt och så långt dom du själv önskar.

  • Med FACT 8r kolfiberramen är Diverge Sport-ramen otroligt kapabel och samtidigt lätt som en tävlingscykel. Tryck på för att ta dina lokala KOM's eller trampa nästan meditativt ut på äventyr - längre än någonsin tidigare. Diverge är så lätt, livlig och självsäker att den tar dig snabbare och roligare fram.
  • Fart, kontroll och självförtroende - Future Shock 1.5 är teknologin som gäller för gravelcyklisten. Med 20 mm av axial följsamhet är Future Shock 1.5 som gjord för gravelcykling. Det ger dig självsäkerhet och i kontroll för att kunna susa ner och hålla fingrarna borta från bromsarna, även över jord och tjocka grusvägar samtidigt som den håller dina händer, armar och nacke fräscha under långa dagar.
  • Vi kastade bort tankar om hur en gravel geometri ”ska” vara. Diverge har progressiv geometri för en cykel med bockstyre, vilket ger cyklister en ram som är kapabel och stabil på grus, men som fortfarande är otroligt responsiv och kvick på asfalt. Vi ökade ramens reach, gav den en flackare gaffelvinkel och längre offset på framgaffeln. Allt detta skapar oändligt med självförtroende och en marknära känsla över grus. Och de kortare styrstammarna skapar en kortare cockpit och en livligare känsla i styrningen. Vi behöll cykelns vevlager lågt för att öka stabilitet, men tillräckligt högt för dig som vill köra 650b-hjul.
  • Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.
  • Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av kolfiber så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda sänkta kedjestag eller öka kedjestagens längd.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95424-6044
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
från 125 kr
Finns i flera varianter
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR BAG
599 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR RACK
649 kr
(1 300 kr)
KAMPANJ
SW PREVAIL 3 S/F LIMITED
1 800 kr
(3 600 kr)

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan