Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
30 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Cyclocross/Gravel  ›  Diverge  ›  DIVERGE SW CARBON ETAP

DIVERGE SW CARBON ETAP

DIVERGE SW CARBON ETAP
DIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAPDIVERGE SW CARBON ETAP

Diverge S-works Carbon Etap
Oavsett om du vill fly ut på nya outforskade vägar, fly från bilar och trafik eller bara köra ifrån polarna på grusrundorna så finns det ingen bättre cykel för det än den nya Divergen från Specialized.

Den redan stabila och trygga Divergen får nu ännu mer självförtroende tack vare flackare gaffelvinkel, längre reach och kortare cockpit. Framgaffeln har ökad offset vilket gör att den blir stabil utan att kännas klumpig. Vevhuset har flyttats upp 6mm för att få ett större tramputrymme. Trots detta har man fortfarande ett av branschens lägsta vevhus med sitt drop på 80mm. Kedjestag med en längd av 425mm gör att bakhjulet hamnar under cyklisten för en rapp och livlig känsla, en perfekt balans med lite längre reach för maximalt självförtroende.

Duger endast det bästa? Den nya S-works Divergen kommer med följande höjdpunkter:

  • Lätt och stark FACT 11r kolfiberram med en vikt på under 1kg (storlek 56).
  • Future Shock 2.0 dämpare under styrstammen med 20mm fjädring för bästa komfort och känsla, Future Shock 2.0 har hydraulisk dämpning med både kompression och retur. Den har också en justerskruv för att enkelt kunna öppna och låsa dämparen.
  • Den nya ramen har tagit SWAT teknologin från Specialized mountainbikes. Det innebär att i ramens underrör finns en lucka som gör röret till förvaringsutrymme. Slang, regnjacka, pump eller vad du själv vill stoppa i. Allt du behöver precis där du behöver det.
  • Nya revolutionerande geometri för gravelcyklar. Stabil och trygg på dåligt underlag med fortfarande rapp och livlig som en landsvägscykel.
  • Levereras med X-fusion Maniac dropper post, 50mm
  • Sram Red Etap mullet vilket innebär att cykeln kommer med landsvägs vevar och reglage som kombinerats med Sram Eagle AXS kassett och bakväxel. För bättre utväxling och funktion på ojämnt underlag.
  • Gott om utrymme för breda däck. 47mm på 700c hjul och 2.1 med 650b hjul.
  • Sex infästningar för flaskställ/väskor på ramen för bästa möjlighet att kunna få med allt som behövs på långa äventyr.
  • Starka och lätta Roval Terra kolfiberhjul med 32mm fälghöjd.    

Köp din Specialized Diverge S-works från Specialized concept store. Vi är specialiserade på Specialized och vi är därför det bästa valet när det kommer till deras produkter. Vi jobbar hårt för att du skall få ett så bekymmersfritt cyklande som möjligt. Därför levererar vi alltid korrekt monterade cyklar som någon av våra mekaniker har kontrollerat och justerat innan cykeln packas ner och skickas till dig. Skulle något oförutsett inträffa ingår alltid två års fri justering när du köper en cykel av oss.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-96220-0049
Färg:CARBON/COLOR RUN PEARL/CHROME
Storlek:-
Årsmodell:2020

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med Klarna kan du välja att dela upp din betalning i upp till 24 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna
Standardvy | Byt till Mobil vy