14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Tarmac  ›  TARMAC SL8 PRO ETAP

TARMAC SL8 PRO ETAP

TARMAC SL8 PRO ETAP
TARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAPTARMAC SL8 PRO ETAP

Inget är snabbare än nya Tarmac SL8, tack vare en kombination av aerodynamik, låg vikt och kvalitet på körupplevelse som man tidigare trott var omöjlig. Efter åtta generationer och 20 års utvecklande är den mer än den snabbaste Tarmac-modellen någonsin – det är världens snabbaste racercykel. Frågan är: är dina ben redo?

Endast aerodynamik eller låg vikt vinner inga lopp – hastighet är det som räknas; att leverera sådana hastigheter kräver en kompromisslös kombination av aerodynamik, låg vikt, styvhet och följsamhet allt i ett. Genom komplex simulering med realtidsdata vet vårt Ride Science-team att Tarmac SL8 är den snabbaste racercykeln på de stora banorna– 16,6 sekunder snabbare över 40 km, 128 sekunder snabbare över Milan San Remo, 20 sekunder över legendariska Tourmalet-klättringen.

 • AERO I ALLT: Vi gör det aero där det räknas, inte bara där det ser bra ut och i och med det har vi skapat vår mest aerodynamiska landsvägscykel någonsin. Ja, den är mer aero än Venge. Ren luft optimeras för maximal fördel med Tarmacs nya noskon. Genom att flytta bak styrröret kunde den luftbrytande delen på huvudröret göras skarpare
 • MINIMAL VIKT, MAXIMAL FART: Vi tog lärdomarna från Aethos för att kunna byggas enligt UCI-minimum med full aero-setup. Teamet levererade och levererade stort. En ram som vägde 685 gram, 15 % lättare än Tarmac SL7 och lättare än något annat på världstouren*. Med låg vikt som prioritet i underröret, sadelröret och bakdelen applicerade vi lärdomarna från Aethos. Ramens form bär belastning så effektivt att extra kolfiberlager för styvhet inte behövs.
 • FRUKTANSVÄRT SNABB, FANTASTISKT BEKVÄM: Med stora förbättringar i styvhet-till-vikt-förhållandet (33 % jämfört med SL7), tar Tarmac SL8 legendarisk styrning, aggressiv respons och VM-beprövad geometri till en ny nivå. Den här cykeln är styvare i pedalerna, mer precis i styret och kombinerar det med en följsamhet i sadeln som lägger ribban högre än någonsin för racercykelkomfort. Vår approach Rider-First Engineered ger alla cyklister oavsett storlek samma oöverträffade körupplevelse och hantering. Tarmac SL8 är 6 % mer följsam i sadeln, svävar över asfalten och dyker in i kurvorna med en smidig och balanserad känsla som är unik i racercykelvärlden. Tarmacs beprövade geometri och 32 mm däckfrigång är identiska med SL7:ans och ser till att du enkelt kan köra på däck med större volym om du vill och behöver.
 • BEYOND GENDER: Skillnaden kan vara större mellan två manliga cyklister än mellan en manlig och en kvinnlig. Endast kön ger inte tillräckligt med data för att specificera, vilket betyder att det är onödigt att göra speciella herr- eller damramar. Därför tänker vi Beyond Gender.Alla cyklister kan få uppleva fördelarna med Tarmac SL8. Oavsett kön.
 • Tarmac SL8 Pro levererar exceptionell prestanda: SRAM Force eTap AXS-växlar med kraftmätare, Roval Rapide CL II-hjul som kan köras slanglöst samt SL7-styrstam och Roval Rapide Styre. Redo för race så fort den kommer ur kartongen.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-94924-1044
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:SATIN CARBON / METALLIC WHITE SILVER
Storlek:-
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter TARMAC SL8 EXPERT
82 000 kr
TARMAC SL8 FRMSET
51 000 kr
 • GLOSS PINE GREEN METALLIC / WHITE
 • SATIN BLUE ONYX / BLACK
TARMAC SL8 PRO UDI2
113 000 kr
 • GLOSS RED SKY / FIERY RED STRATA / SATIN WHITE
 • SATIN FOG TINT / GREEN GHOST PEARL / RED GHOST PEARL FADE
TARMAC SL8 S-WORKS ETAP
176 000 kr
 • GLOSS CARBON / VIAVI MAGANTA GOLD / CHAOS RED PEARL / WHITE
 • SATIN CARBON/BLACK TINT OVER CHAMELEON BLEND/SUPERNOVA
TARMAC SL8 S-WORKS FRMSET
69 000 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan