14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Komponenter  ›  Däck  ›  Landsväg  ›  SW TURBO RAPIDAIR 2BR T2/T5 TIRE 700X26C

SW TURBO RAPIDAIR 2BR T2/T5 TIRE 700X26C

SW TURBO RAPIDAIR 2BR T2/T5 TIRE 700X26C
SW TURBO RAPIDAIR 2BR T2/T5 TIRE 700X26C

Helt nya S-Works Turbo RapidAir är vårt ultimata raceday-däck. Det effektivaste, lättaste, tåligaste slanglösa däcket med bäst hantering som vi någonsin gjort. Det första RapidAir var det däck som fick världstouren att byta från tubdäck med etappvinster i Tour de France, gröna tröjor och monumentsegrar. Att få till ett snabbare däck med längre livstid än vårt snabbaste slanglösa race-däck var inte någon lätt uppgift.

Vi visste att vi hade en riktigt snabb grund – RapidAirs unika konstruktion. I stället för traditionell trelagerscasing med mycket massa under mönstret som ökar rullmotståndet, har RapidAirs tvålagercasing. Endast två lager som överlappar varandra. Det får däcket att rulla snabbare, men ger också bättre grepp tack vare den smidigare kontaktytan.

Helt nya GRIPTON® T2-blandningen är den snabbaste och mest effektiva blandning vi någonsin skapat och förhöjer prestandan ytterligare. Vi har kombinerat den med det legendariska greppet från Gripton T5-blandningen på sidorna. Med denna dubbelblandning sparar en uppsättning 26 mm S-Works Turbo RapidAir 2BR-däck två watts rullmotstånd jämfört med det tidigare däcket och lägger till ungefär 1000 kilometers livstid per set. Ja, och nämnde vi att de är lättare? Endast 230 gram för 26 mm.

Med nya RapidAir-däcket tillsammans med RapidAir tätningsvätska kan du på riktigt lämna extraslangen hemma, men det finns mer att säga när det kommer till skydd. Med en nytt hybrid Kevlar BlackBelt punkteringsskydd under slitbanan får du 12 % mer punkteringsskydd och lättare vikt för mer flexibilitet och en smidigare känsla.

Nya S-Works Rapid Air är också kompatibla med fälgar med eller utan klack, för att kunna köras med det däcktryck du önskar. Zylonförstärkt kanttråd överträffar även sprängtrycksstandarder med 200 % för ultimat sinnesro. Enkom fördelar med nya RapidAir.

  • Trådtäthet: 120 TPI
  • Kanttråd: Vikbart, kan köras slanglöst
  • Dubbel blandning: GRIPTON® T2/T5
  • Punkteringsskydd: BlackBelt
  • 700 x 26 mm, psi 70-110, ungefärlig vikt 230 g.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-00022-1155
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:BLACK
Storlek:700X26C

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan