14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Stumpjumper  ›  STUMPJUMPER PRO OIS/BLK S2 "DEMO"

STUMPJUMPER PRO OIS/BLK S2 "DEMO"

-33%
STUMPJUMPER PRO OIS/BLK S2 "DEMO"
STUMPJUMPER PRO OIS/BLK S2 "DEMO"

Detta exemplar är begagnad, flertalet komponenter är oanvända och skicket är perfekt. Säljes som ny med fulla garantier.

Nya Stumpjumper Pro är en toppklassig "kan allt"-cykel som leker över stigen, lättar ditt sinne och för horisonten närmare. Du får samma FACT 11m kolfiberram som på S-Works Stumpjumper med klassledande lätt vikt och helt ny dämparkinematik. Du får en cykel som käkar upp stenar i klättringen och fullkomligt äger stigen i nedförsbackarna. Du fattar, den här hojen är grym.

Toppa det med SRAM:s XO1 Eagle AXS 12-delade drivlina och FOX Factory-dämpning och du får riktigt mycket för pengarna.

  • DEN NYA STIGSTANDARDEN - När vi startade utvecklingen av den helt nya Stumpjumper siktade vi mot några riktigt krävande mål. Den skulle vara utomordentlig på alla typer av stigar, för alla cykelstilar. För att nå det gick vi efter en seriös viktminskning utan att offra tålighet, en styv och responsiv ram som fortfarande är lättcyklad och livlig, geometri som förbättrar allas cykling och den bästa dämparkinematiken vi känner till. Det visar sig att du kan ha kakan och äta den samtidigt med den nya Stumpjumper.
  • DE BÄSTA 130MM AV SLAGLÄNGD DU NÅGONSIN KOMMER CYKLA PÅ - Vi masserade Stumpjumpers dämparkinematik för att få fram den absolut bästa prestationen i ett 130mm paket. Oräkneliga timmar i dämparlabbet och test i fält skapade ett förfinat mid travel-monster som äter stökig terräng till frukost, hanteras som en dröm överallt och klättrar som om den hade en motor.
  • PROGRESSIV GEOMETRI - S-Sizing geometrin i den nya Stumpjumper sätter progressiviteten mitt i prick. Den är lång, låg och flack, med kort offset och en brant sadelrörsvinkel. Dessa siffror kombineras för att göra din cykelupplevelse stabilare, roligare, bekvämare klättring och bättre överallt. Med FlipChip kan du ytterligare finjustera karaktären för att passa din stil och säkerställa att Stumpjumper presterar prickfritt, oavsett terräng.
  • RIDER-FIRST ENGINEERED™ — Rider-First Engineered™-ramar använder ett storleksspecifikt perspektiv för karaktären som säkerställer att alla får samma legendariska upplevelse, oavsett ramstorlek eller din längd. Oavsett om du är en hoppglad yngling på en S1 eller en lång downhillfantast i behov av en S6, kommer du uppleva samma karaktärsdrag- sylvassa kurvtagningar och en balanserad styvhet genom hela cykeln - till minsta möjliga vikt. Och med lätt menar vi riktigt lätt: 2,250 gram (S-Works, S3 med bakdämpare).
  • SWAT™ — När vi först introducerade SWAT™ luckan på Stumpjumper, 2016, möjliggjorde vi mer packning för sådant du ofta glömmer, som pumpar och punkteringskit. Med den nya Stumpjumper har vi behållt samma fantastiska design som du känner till och redan älskar.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-93322-10020
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:GLOSS OASIS / BLACK
Storlek:S2
Årsmodell:2022
Ram:FACT 11m carbon chassis and rear-end, asymmetrical design, 29 Trail Geometry, SWAT™ Door integration, flip chip Head Tube/Bottom Bracket adjustment, threaded BB, fully enclosed internal cable routing,
Bakdämpare:FOX FLOAT DPS Factory, Rx Trail Tune, EVOL Air sleeve, Kashima Coat, 3-position adjustment w/ Open Mode Adjustment, 190x45mm
Framgaffel:FOX FLOAT 34 Factory, GRIP2 damper, Kashima Coating, 15x110mm, 44mm offset, 140mm of travel
Styrlager:Bike Yoke, Revive Max, 34.9 (S1:120mm, S2/S3:150mm, S4-S6: 185mm)
Bakväxel:SRAM X01 Eagle AXS
Växelreglage:SRAM Eagle AXS Rocker Paddle
Bromsar:SRAM G2 RSC, 4-piston caliper, hydraulic disc, 200mm
Kassett:SRAM XG-1295 Eagle, 10-52t
Kedja:SRAX X01 Eagle, 12-speed
Sadel:Purgatory, GRID casing, GRIPTON® T7 compound, 29x2.3"
Styre:Bridge, 155/143mm, Hollow Ti-rails
Styrstam:Roval Traverse SL Carbon, riser bar, 6-degree upsweep, 8-degree backsweep, 30mm rise, 780mm, 35.0mm
Pedaler:Butcher, GRID casing, GRIPTON® T7 compound, 29x2.3"
Vevparti:Deity, 35.0mm
Batteri:SRAM DUB, BSA 73mm, threaded
Motor:SRAM X1 Carbon, DUB, S1:165mm, S2-S5: 170mm, S6: 175mm Alloy, 30T

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan