14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Stumpjumper  ›  STUMPJUMPER EVO EXPERT

STUMPJUMPER EVO EXPERT

-31%
STUMPJUMPER EVO EXPERT
STUMPJUMPER EVO EXPERTSTUMPJUMPER EVO EXPERT

Total kontroll, dämpare som äter upp guppen och en geometri som kan finjusteras, det är kännetecknen för helt nya Stumpjumper EVO Expert. Toppa det med ett bygge som kombinerar kvalitet, prisvärdhet och hållbarhet, och du får den perfekta partnern på stigen, oavsett stig eller hur stökig den blir.

  • Slaglängd spelar ingen roll utan rätt dämpningsinställningar och kinematik. I den nya designen för Stumpjumper EVO prioriterade vi kinematisk prestanda. Vi tog lärdomarna från utvecklandet av Enduro och följde upp med 1 000 timmar av utveckling i labb och ute i fält. På nya Stumpjumper har vi inte bara förbättrat pedalernas prestanda, utan även gjort cykeln mångsidigare, smidigare och livligare. Vi har ökat anti-squat-nivån så att dämpningen bättre står emot pedal bob och vi har även ökat prestandan så att den tar emot bättre när du träffar hinder rakt framifrån. Summa summarum? Skoningslös i spåret, skonsam mot dina knän.
  • S-sizinggeometrin i nya Stumpjumper EVO är den mest proggressiva hittills. Lång, låg, kort offset-gaffel, brantare sadelstolpsvinkel – allt du behöver för modern och framåtsträvande cykling. Men alla kör inte på samma sätt och det är därför geometrin på nya Stumpjumper EVO går att justera med sex olika inställningar. Du kan justera vevlagerhöjden med 10 mm, gaffelvinkeln med två grader och göra dessa justeringar oberoende av varandra. Slutligen, om du vill köra party-mode med mullet-setup kan du med EVO köra på 27,5 tumsdäck bak och 29 tum fram.
  • Storlekarna på ramarna som tillverkats med Rider-First Engineered™ är anpassade efter körstil, för att förbättra hanteringen och ge fläckfri prestation oberoende av ram och cyklistens storlek. Oavsett om du vill hoppa och leka med en S1 eller behöver en S6 i downhill-backen lär du märka samma egenskaper i cyklingen – den är grym i knivskarpa kurvor, har balanserad styvhet fram och bak och så är den så lätt som det bara går.
  • SWAT™-luckan kom först på Stumpjumper 2016 och gav utrymme INUTI ramen för ”skit man behöver”, som pumpar och extraslangar. Plötsligt behövdes inte fickor på tröjan. Med nya Stumpjumper har vi ökat volymen och lagt till en SWAT™ Bladder, så att du kan ta med mera vatten, faktiskt lika mycket som en liten vattenflaska, gömt i underröret.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-96322-3102
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:CARB/OLVGRN/BLK
Storlek:-
Årsmodell:2022

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan