14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Stumpjumper  ›  STUMPJUMPER COMP ALLOY

STUMPJUMPER COMP ALLOY

STUMPJUMPER COMP ALLOY
STUMPJUMPER COMP ALLOYSTUMPJUMPER COMP ALLOYSTUMPJUMPER COMP ALLOY

Till alla metal-fans! Stumpjumper i aluminium rockar vidare, med en av de mest avancerade ramarna i aluminium som någonsin gjorts. Från den asymetriska designen med förfinad dämparkinematik till helt ny geometri, till ett bygge som utgör den optimala kombinationen av performance och värde

  • DEN NYA STIGSTANDARDEN - När vi startade utvecklingen av den helt nya Stumpjumper siktade vi mot några riktigt krävande mål. Den skulle vara utomordentlig på alla typer av stigar, för alla cykelstilar. För att nå det gick vi efter en seriös viktminskning utan att offra tålighet, en styv och responsiv ram som fortfarande är lättcyklad och livlig, geometri som förbättrar allas cykling och den bästa dämparkinematiken vi känner till. Det visar sig att du kan ha kakan och äta den samtidigt med den nya Stumpjumper.
  • DE BÄSTA 130MM AV SLAGLÄNGD DU NÅGONSIN KOMMER CYKLA PÅ - Vi masserade Stumpjumpers dämparkinematik för att få fram den absolut bästa prestationen i ett 130mm paket. Oräkneliga timmar i dämparlabbet och test i fält skapade ett förfinat mid travel-monster som äter stökig terräng till frukost, hanteras som en dröm överallt och klättrar som om den hade en motor.
  • PROGRESSIV GEOMETRI - S-Sizing geometrin i den nya Stumpjumper sätter progressiviteten mitt i prick. Den är lång, låg och flack, med kort offset och en brant sadelrörsvinkel. Dessa siffror kombineras för att göra din cykelupplevelse stabilare, roligare, bekvämare klättring och bättre överallt. Med FlipChip kan du ytterligare finjustera karaktären för att passa din stil och säkerställa att Stumpjumper presterar prickfritt, oavsett terräng.
  • RIDER-FIRST ENGINEERED™ — Rider-First Engineered™-ramar använder ett storleksspecifikt perspektiv för karaktären som säkerställer att alla får samma legendariska upplevelse, oavsett ramstorlek eller din längd. Oavsett om du är en hoppglad yngling på en S1 eller en lång downhillfantast i behov av en S6, kommer du uppleva samma karaktärsdrag- sylvassa kurvtagningar och en balanserad styvhet genom hela cykeln - till minsta möjliga vikt. Och med lätt menar vi riktigt lätt: 2 250 gram (S-Works, S3 med bakdämpare).

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-93321-5201
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:-
Bakdämpare:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan