14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Race  ›  EPIC EVO PRO LTD DPLAKEMET/HRVGLDMET S

EPIC EVO PRO LTD DPLAKEMET/HRVGLDMET S

EPIC EVO PRO LTD DPLAKEMET/HRVGLDMET S
EPIC EVO PRO LTD DPLAKEMET/HRVGLDMET S

Stigälskande och helt fantastisk. Introduktion avklarad. Då ska vi göra vårt bästa för att fatta att Epic EVO Pro LTD klarar att kanalisera Epics fantastiska trampeffektivitet, samtidigt som den är så otroligt kapabel för de stökigaste av stigar - och ser riktigt bra ut också.

Även om Epic EVO får blygsamma 20 mm utökad slaglängd framtill jämfört med stallkamraten Epic och bara 10 mm bak, har vi arbetat övertid för att utveckla en plattform som får dig att tjuta av förtjusning när du slänger dig utför första bästa singletrack.

Med noggrann ingenjörskonst har vi lyckats behålla mycket av Epics världsledande effektivitet. EVO:s nya dämparkinematik arbetar i symbios med vår Rx XC dämparjustering för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av varje centimeter av slaglängden och levererar samtidigt ökad anti-squat för förbättrad trampeffektivitet.

Med ordentligt med träning för att vara före, är Epic EVO nu den mest kapabla versionen av vår Progressiva XC-Geometri som någonsin klätt en Epic. Den är också mer mångsidig än tidigare tack vare ett flipchip som låter cyklisten justera gaffelvinkeln och vevlagerhöjden, för att enkelt anpassa Epic EVO:s karaktär.

Dressed to impress - Epic EVO Pro LTD är utrustad med den finaste RockShox-dämpning fram och bak, för att ge dig kontroll när omgivningen försöker sig på annat. SRAM:s 12-delade X0 Eagle AXS-grupp kommer alltid att vara i toppklass.

  • Flip it to rip it: Ja, du kan justera karaktären av Epic EVO:s FACT 11m kolfiberram för att perfekt matcha din cykelstil med ett flipchip för att justera EVO:s gaffelvinkel med en halv grad och höja vevlagret med 10 millimeter.
  • Att matcha det styva, men lätta SID Ultimate-chassit med den lättaste Charger Race Day-dämparen från RockShox ger ett paket som heter duga. Imponerande lätt, samtidigt som det är packat med prestanda, precision och kontroll.
  • Växelgruppen X0 Eagle AXS har som ryggrad den beprövade SRAM 1x, 520-procents växelomfång, ett säkrare X-Sync 2-framdrev med längre livslängd och motståndskraftig aluminium tillsammans med de anslutna Eagle AXS-komponenterna.
  • Direkt från världscupen hittar du våra handbyggda Roval Control Carbon-hjul med moderna 29 mm internt breda fälgar utan hake och straight-pull DT Swiss 350-nav för att maximera styrka, känsla och pålitlighet samtidigt som de håller nere vikten till ett minimum.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-94823-1102
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:Satin Metallic Deep Lake / Harvest Gold Metallic
Storlek:S
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan