14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Race  ›  EPIC HT

EPIC HT

EPIC HT
EPIC HTEPIC HT

Du har sett blicken. Den där ska de verkligen cykla där med hardtail blicken. Förbered dig på att få den blicken allt oftare med Epic Hardtail. Snabb och lätt möter kaxig och kapabel i en crosscountry-cykel som är demoniskt snabb.

Att jobba mot den lättast möjliga cykeln har länge varit målet inom racing, men till vilket pris? Kampen om grammen har inte varit utan offer; XC-racecyklar har kommit att innebära att det måste vara ryckigt och hårt att cykla om du vill ha en kapabel och mångsidig hoj.

Men vem blir snabbare av den tröttsamma kampen mot sin egen cykel? Den snabbaste cykeln är mycket mer än bara den lättaste, och vi bestämde oss, ut med alla sönderskakande, ont-i-ryggen- och stackars-baken hasard-tail och in med avant-garde bakdel. En löjligt kapabel, galet skön, huvudvändande lätt och överlag riktigt snabb – Epic Hardtail.

Det är sant att vi optimerade varje centimeter av ramen för att åstadkomma den lättaste producerade hardtailramen i världen ändå, men vi prioriterade även vårt åtagande att skapa en Epic Hardtail som är både kapabel och komfortabel med aggressiv singletrack-inspirerad geometri, ökat däckutrymme och en ram som minutiöst konstruerats för ökad vertikal följsamhet. Allt detta i en cykel som samtidigt ska andas och leva för fart.

En RockShox Judy Gold-gaffel och SRAM drivlina sitter på och balanserar utan ansträngning både värde och prestanda till imponerande resultat.

  • Löjligt kapabel, otroligt lätt och uppfriskande bekväm. Epic Hardtails dropperstolpsvänliga FACT 11m kolfiberram skriver om spelreglerna med omvändande succé.
  • Döm inte ut denna Judy utan att vara beredd på att bli imponerad. RockShox kapabla Motion Control-dämpare och Solo Air-fjäder arbetar tillsammans för förutsägbar slaglängd och enkel setup och justering.
  • SRAM:s Level T hydrauliska skivbromsar ger seriöst bett och intuitiv känsla för ett paket som levererar raffinerad, intuitiv känsla för att skapa ett paket som pressar tungviktsprestanda ur en skalvänlig installation.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-91323-7001
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan