14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Race  ›  S-WORKS EPIC EVO

S-WORKS EPIC EVO

-27%
S-WORKS EPIC EVO
S-WORKS EPIC EVOS-WORKS EPIC EVOS-WORKS EPIC EVOS-WORKS EPIC EVOS-WORKS EPIC EVOS-WORKS EPIC EVO

Du vet vad man brukar säga – mindre vikt, mera fart. Det är sen gammalt? Med fördelarna från den lättaste EVO-ramen vi någonsin skapat och den mest aggressiva upplagan av vår progressiva XC-geometri hittills kan vi meddela att S-Works Epic EVO sammankallade ett dream-team i specifikationen för att gå från imponerande till häpnadsväckande och rent ut sagt enastående.

Även om Epic EVO får blygsamma 20 mm utökad slaglängd framtill jämfört med stallkamraten Epic och bara 10 mm bak, har vi arbetat övertid för att utveckla en plattform som får dig att tjuta av förtjusning när du slänger dig utför första bästa singletrack.

Med noggrann ingenjörskonst har vi lyckats behålla mycket av Epics världsledande effektivitet. EVO:s nya dämparkinematik arbetar i symbios med vår Rx XC dämparjustering för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av varje centimeter av slaglängden och levererar samtidigt ökad anti-squat för förbättrad trampeffektivitet.

Med ordentligt med träning för att vara före, är Epic EVO nu den mest kapabla versionen av vår Progressiva XC-Geometri som någonsin klätt en Epic. Den är också mer mångsidig än tidigare tack vare ett flipchip som låter cyklisten justera gaffelvinkeln och vevlagerhöjden, för att enkelt anpassa Epic EVO:s karaktär.

För S-Works Epic EVO har vi också sett till att varenda komponent som har äran att sitta på FACT 12r kolfiberramen är hängivna att hitta den ultimata balansen mellan att väga otroligt lite, vara enormt effektiv och aggressivt kapabel. Vill du ha bevis kan du ta en titt på det styvare, lättare och starkare mästerverket som utgörs av Roval Control SL hjulset och SRAM:s elektroniska XX1 Eagle AXS växelgrupp som har lättheten från XC och tuffheten från stigen, samt en Reverb AXS dropperstolpe.

  • Flip it to rip it: Justera karaktären av S-Works Epic EVO:s FACT 12m kolfiberram för att perfekt matcha din cykelstil med ett flipchip för att justera EVO:s gaffelvinkel med en halv grad och höja vevlagret med 10 millimeter.
  • Att para en FOX FLOAT Step-Cast 34 Factory's lätta vikt med en Fit4 dämpares imponerande kontroll och kompressionsjustering ger dig en gaffel med imponerande prestanda både för klättringen och utförsåken, vilket är helt perfekt för Epic EVO.
  • SRAM: s XX1 Eagle AXS kombinerar nästa generations trådlösa teknik, otroligt exakt växlingsprestanda och mångsidighet för att drastiskt omdefiniera körupplevelsen.
  • De har skapats specifikt för att matcha viktkraven och kapaciteten hos S-Works Epic och S-Works Epic EVO

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-94823-0002
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:Satin Blue Ghost Pearl/Black Chrome/Gold Ghost Pearl
Storlek:S
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan