14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  REA  ›  Cyklar  ›  DIVERGE E5 COMP

DIVERGE E5 COMP

-9%
DIVERGE E5 COMP
DIVERGE E5 COMPDIVERGE E5 COMPDIVERGE E5 COMP

Oavsett om ditt mål är att fly ut på grusvägar, långt från bilar och folk, eller att ställa dig på startlinjen för ditt första gravelrace, eller bara få en riktigt mångsidig cykel för både asfalt och grus så får du inget bättre än Diverge. Den är helt enkelt snabbast, mest kapabel - och antagligen den roligaste cykel - vi någonsin har utvecklat. Diverge levererar kvickhet och livlighet, men är samtidigt stabil och ger dig självförtroende när vägen blir till stig. Från Future Shock 1.5 och helt ny gravelgeometri till klassledande däckutrymme representerar Diverge allt vi har lärt oss under mer än 40 år av cykling på vägar, grus och stigar. Diverge skriver ett helt nytt kapitel i gravelkategorin, så att du kan följa dina drömmars äventyr. Den är ditt ultimata flyktfordon.

Diverge E5 har en Premium E5 aluminiumram med vår FACT kolfibergaffel, och vi gav den Future Shock 1.5 för lätt, livlig och samtidigt självsäker och mångsidig cykel, redo att attackera oavsett underlag. SRAM:s gravelinspirerade Apex 1-grupp med 1x11 växlar är smidiga på alla sorters terräng och Axis Elite aluminiumhjul med Pathfinder Sport 38 millimeters däck gör den ännu mer kapabel och mångsidig.

  • Vår Premium E5 aluminiumram skapar en styv, lätt och tålig plattform. Ihopparad med vår FACT kolfibergaffel blir Diverge Comp E5 lätt, livlig och mångsidig, redo att attackera oavsett underlag.
  • Hastighet, kontroll och självförtroende - Future Shock 1.5 är den optimala teknologin för gravelcyklisten. Med 20 mm av axial följsamhet är Future Shock 1.5 som gjord för gravelcykling. Det ger dig självsäkerhet och i kontroll för att kunna susa ner och hålla fingrarna borta från bromsarna, även över jord och tjocka grusvägar samtidigt som den håller dina händer, armar och nacke fräscha under långa dagar.
  • Vi kastade bort tankar om hur en gravel geometri ”ska” vara. Nya Diverge har den mest progressiva geometri vi någonsin har utvecklat för en cykel med bockstyre, vilket ger cyklister en ram som är kapabel och stabil på grus, men som fortfarande är otroligt responsiv och kvick på asfalt. Vi ökade ramens reach, introducerade en flackare gaffelvinkel och längre offset på framgaffeln. Allt detta skapar oändligt med självförtroende och en planterad känsla över grus. Och de kortare styrstammarna skapar en kortare cockpit och en livligare känsla i styrningen. Vi behöll cykelns vevhus lågt för att öka stabilitet, men tillräckligt högt för dig som vill köra 650b hjul.
  • Vi har gett Diverge en mängd fästen för packning och vattenflaskor inklusive fästen på gaffeln och överröret, så att du alltid får med dig vad du behöver oavsett hur långt du planerar att köra, eller hur länge du planerar att vara ute.
  • Inget låser upp en cykels potential så mycket som däckutrymme, så vi gav den nya Diverge hela 47 mm av däckutrymme för 700c däck och kör du 650b så får du plats med hela 2,1". Tack vare att drivsidans kedjestag är konstruerat ur en solid balk av aluminium så har vi lyckats åstadkomma detta utrymme utan att använda utsatta 'droppade' kedjestag eller öka kedjestagens längd.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95422-5249
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2022
Ram:Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Framgaffel:Future Shock 1.5 w/Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Styrlager:Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
Bakväxel:SRAM Apex 1, long cage, 11-speed
Växelreglage:SRAM Apex, hydraulic
Bromsar:SRAM Apex, hydraulic disc, 160mm G2 CenterLine rotor
Kassett:Sunrace, 11-speed, alloy spider, 11-42t
Kedja:KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Hjul:Axis Elite Disc
Sadel:Specialized Pathfinder Sport, 700x38c
Styre:Body Geometry Power Sport, steel rails
Styrstam:Specialized Adventure Gear Hover, 103mm drop x 70mm reach x 12º flare
Pedaler:Specialized Pathfinder Sport, 700x38c
Vevparti:Future Stem, Comp
Batteri:Praxis 68mm BSA
Motor:Praxis Alba 40T

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
från 125 kr
KAMPANJ
S/F FRAME BAG BLK
från 499 kr
(1 000 kr)
Finns i flera varianter
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR BAG
599 kr
(1 300 kr)
  • Green
  • OX RED
KAMPANJ
S/F HANDLEBAR POCKET ONE SIZE
499 kr
(750 kr)

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan