14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Elcyklar  ›  Tero  ›  TERO 4.0 ST EQ

TERO 4.0 ST EQ

TERO 4.0 ST EQ
TERO 4.0 ST EQTERO 4.0 ST EQ

Om Turbo Tero innebär en sak, så är det att du kommer att behöva en större karta. Med räckvidd som räcker till att cykla vartsomhelst är den här äventyrsredo, dämpade cykeln skapad för att du ska kunna ta med dig allt och åka överallt. Med tillräckligt med utrymme att packa med ett gäng outdoorprylar kommer du att upptäcka att det är lättare än någonsin att dra iväg på nya äventyr. Den enda frågan att ställa sig är: vart ska vi?

En pendlarcykel du kan ta ut på tur? En touringcykel du kan packa med full last? Det här är den. På ett sätt kan man säga att Tero är ostoppbar. Kapabel för off-road med rejäla hjul och däck. Kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en dämpad framgaffel kan göra varje tur till ett äventyr, oavsett om du är på grusvägar eller cruisar genom betongdjungeln.

En pendlarcykel du kan ta ut på tur? En touringcykel du kan packa med full last? Det här är den. På ett sätt kan man säga att Tero är ostoppbar. Kapabel för off-road med rejäla hjul och däck. Kraftfulla hydrauliska skivbromsar och en dämpad framgaffel kan göra varje tur till ett äventyr, oavsett om du är på grusvägar eller cruisar genom betongdjungeln.

KRAFTFULL: Det är du, bara snabbare. Turbo Full Power-systemet känner av den kraft du trampar ner i pedalerna och förstärker din ansträngning upp till fyra gånger med elassistans, så att du kan ta dig upp för klättringarna eller till din destination lekande lätt. På riktigt.

BEKVÄM OCH PÅLITLIG: Både kroppsposition och hantering har optimerats för att ge cyklisten allt som behövs: komfort, självförtroende och kontroll. Bromskontroll får du med hydrauliska skivbromsar och stora däck som ger mer grepp när du svänger eller stannar.

TURBO: Teros hjärta är Turboteknologin. Ett avancerat och integrerat elcykelsystem som levererar kombinationen av kraft, naturlig känsla, anti-stöldfunktioner, träningstips, cykeldator och mer som inget annat.

LÅNG RÄCKVIDD: Med räckvidd till fjärran kan du köra upp till 150 km på en enda laddning.

SÄKER:  Tero har ett inbyggt systemlås. Tjuvar har inget att hämta när du spärrar motorn med ett enkelt knapptryck, så att ingen kan slå på motorn igen utan din personliga PIN-kod. För extra skydd, lås batteriet i cykeln eller ta det med dig.

TYST: Turbo Full Power-motorerna ger mjuk och sömlös förstärkning av din egen kraft för en lugn tur på all sorts terräng.

BÄTTRE MED TIDEN: Eftersom vår teknik ständigt förbättras är det likadant med din cykelupplevelse. Med nya funktioner och mjukvaruuppdateringar som sker trådlöst kan du uppgradera din cykelupplevelse varje gång det finns en ny version tillgänglig.

  • Turbo Full Power 2.0-motorn och det integrerade 710 Wh-batteriet är inbyggda i aluminiumramen på Tero 4.0 och fyrdubblar effektivt din egen ansträngning och levererar ordentligt med kräm, så att de brantaste backarna blir till barnlek och ger dig extra muskler till att lasta ett berg med campingpackning, matvaror, barn och dagdrömmar hur lätt som helst. Det är du, bara snabbare. Men vad som verkligen skiljer den här motorn från andra är hur effektivt och sömlöst den samverkar med din egen ansträngning.
  • Mission Control och MasterMind - Med Mission Control kan du skräddarsy hur mycket assistans Tero ska ge, efter dina önskemål – alla tre standardlägen kan justeras nästan i all oändlighet för att anpassas till din egen kraft och hur lång räckvidd du behöver. Med MasterMinds MicroTune-funktion kan du justera assistansen i steg om 10 %.
  • Mountainbike-DNA - Teros komponenter är skapade för att förbättra kontroll och självförtroende. Aggressiva, men snabbrullande 29”-hjul och 2,3” Ground Control-däck ger dig grepp i alla situationer. SRAM skivbromsar levererar ordentlig bromskraft. En framgaffel med 110 mm slaglängd jämnar ut underlaget och en dropper-sadelstolpe finns där för dig när du verkligen behöver komma ner djupt i tekniska delar av spåret och även utanför.
  • Turbo systemlås – Använd Mission Control-appen för att inaktivera motorn på din cykel och aktivera rörelsesensorlarmet. Är det låst kan inte motorn aktiveras igen, förutom av ägaren.
  • Utrustad med DRYTECH-skärmar, LED-lysen fram och back och en HD-pakhethållare bak med kapacitet på 27 kg. Pakethållaren bak är kompatibel med cykelbarnstolar och cykeln är godkänd för att dra cykelvagn med genomgående axel.
  • Long-Range - With a ride-anywhere range, go up to 86 miles (140 km) or 6.5 hours on a single charge (eco mode).

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95123-5402
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan