14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Skor  ›  Mountainbikeskor  ›  SW RECON SL MTB SHOE

SW RECON SL MTB SHOE

SW RECON SL MTB SHOE
SW RECON SL MTB SHOESW RECON SL MTB SHOE

Många landsvägscyklister har konverterat till grus och kräver samma höga prestanda på skor i gravel- och XC-disciplinerna. S-Works Recon är svaret. Med över 100 000 skannade fötter i vårt RETÜL-system insåg vi att vi bäst möter behoven av alla olika människofötters former genom att skapa karbonplattan både i en standardstorlek och en bredare version. En invändig I-balk ger styvhet och styrka, så att ingen ytterligare stöttning krävs. Resultatet är en sko med nära passform som är styv, bekväm och justerbar – för att sätta ner foten med all kraft.

S-Works Recon genomsyras helt av Body Geometry-teknik. Med nästan 20 år av utveckling bekräftad av data garanterar vi att det inte ska finnas någon smärta, bara kraft, vid kontaktpunkterna där din kropp och din cykel möts. Vi skapade trion varuskil, längsgående båge, och metatarsalknapp för att dina fötter ska hamna i optimal position när du trampar, samtidigt som de är i rätt linje med dina knän och höfter.

  • Pontoner med hög densitet och nya distanser gör det möjligt att justera klossfästet för maximal effektivitet och för att uppnå en landsvägslik pedalplattform.
  • Body Geometry-teknik med varuskil, längsgående båge och metatarsalknapp.
  • Den asymetriska hälkoppen ger stöd åt insidan samtidigt som den tar ifrån material från utsidan, vilket gör det möjligt att få till en lägre krage.
  • En invändig I-balk ger styvhet och styrka och tar bort behovet av ytterligare stöttning, samt gör skon otroligt lätt
  • Förstärkta zoner för maximal support och uppdaterad BOA®-konstruktion gör att inget kardborreband behövs framme vid tån
  • Olika längd på benen? Inga problem. Ytterligare distanser i 3 mm, 6 mm och 9 mm kan beställas via Specialized Rider Care.
  • För en bredare passform – den nya basplattan är 4 mm bredare än standardbredden (8 mm bredare än S-Works Recon mountainbikeskor).
  • 280 g för en storlek 44

För att välja storlek så är vårt tips att ta samma storlek som du har på dina Nike skor för de är väldigt lika varandra i storleken. 

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-61823-0036
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan