14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Hjälmar  ›  Mountainbike hjälmar  ›  AMBUSH 2

AMBUSH 2

-53%
AMBUSH 2
AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2AMBUSH 2

Våga mer med helt nya Ambush 2. Ny design från spännet och uppåt, med alla funktioner som krävs för nästa generations stigcykling. Ambush 2 har maxad ventilation genom hjälmens moderna utseende, med grym passform och stilren integrering för glasögon.

För hjälmar som säljs i USA och Kanada: Är i enlighet med CPSC, amerikansk säkerhetsstandard för cykelhjälmar för personer från 5 år och äldre.

  • En hjälm med utomordentligt justerbar passform och nära anpassning. Inuti Ambush 2 hittar du vårt Integrerade passformssystem och justerbara Tri-Fix-delare för att hjälmen ska sitta perfekt på ditt huvud.
  • Finjustera med spännen vid skallbasen för att få Ambush 2 att sitta som du vill på huvudet. Skarvlöst integrerad förvaring för goggles eller glasögon, för obegränsat synfält av stigen framför dig.
  • Innovativa lösningar för förvaring av glasögon med integrerade gummiflärpar som gör att du kan vila, ta långa klättringar eller cykla utan glasögon utan att de skramlar och du behöver inte vara orolig för att tappa dem.
  • Hjälmen har uträknad design för dynamiskt flöde. De invändiga kanalerna ger optimalt luftflöde genom hjälmen och leder bort värme. 4D-ögonbrynskylning: mellanrummet mellan hjälmen och pannan leder luft in i de invändiga kanalerna och ger bekväm kylning.
  • Det fasta integrerade visiret är utformat med utbrytningsfunktion, ger ökad perifer sikt på stigen och fungerar skarvlöst med glasögon samtidigt som luftflödet leds genom de invändiga kanalerna för fantastisk ventilation.
  • Strategiskt optimerat dual-density EPS-skum gör hjälmen smidig och reducerar onödig vikt.
  • Ambush 2 fick det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute och State University.
  • Har MIPS SL-systemet med vår exklusiva perforerade stoppning. Integrerad MIPS-teknik i vadden förhindrar att fukt stannar kvar och gör att hjälmen andas bättre.
  • Genomsnittlig vikt: 360 gram (medium).

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-60222-1802
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2022

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan