14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Hjälmar  ›  Landsvägshjälmar  ›  LOMA HELMET

LOMA HELMET

LOMA HELMET
LOMA HELMETLOMA HELMETLOMA HELMETLOMA HELMETLOMA HELMET

Det här är Loma, en hjälm som designats för dig som inte låter dig definieras av vilket underlag det är på vägarna du cyklar. Du kanske cruisar längs grusvägar ena dagen och köttar uppför en brant asfaltsbacke på en cykeltur en annan dag. Loma känner sig som hemma oavsett. Den har förstklassig innovation och prestanda som härstammar från våra S-Works-hjälmar, kombinerat med stilren estetik. Ett toppenval för den allsidiga cyklisten.

Den är skapad för enastående komfort, tidlös stil och självförtroende och kommer med flera av de grymma egenskaper som du hittar i våra S-Works-hjälmar, plus MIPS Essential Core-systemet för extra skydd. Loma fick också det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute and State University. Möt nya Loma, en perfekt hjälm för cyklister som vill ha förstklassiga performance-egenskaper, med både komfort och funktion.

5 stjärnor enligt Virginia Tech® Helmet Rating™: Loma fick det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute and State University.

Glasögonförvaring: Genomtänkt design för förvaring av dina glasögon när du behöver få dem ur vägen.

Ventilation: När det gäller ventilation har vi tagit lärdomarna och innovationen från våra förstklassiga S-Works-hjälmar. Loma har vår 4D-kylteknik vid pannan och invändiga kanaler som ser till att hålla ditt huvud kallt när det hettar till på cykelturen.

Mips: Loma har MIPS Essential Core-systemet – ett lågfriktionslager som tillåter rörelse från 10 till 15 mm i alla riktningar. Studier visar att detta hjälper till att minska rotationsrörelsen som överförs till hjärnan vid snett islag.

  • MIPS Essential Core-systemet är ett lågfriktionslager som tillåter rörelse från 10 till 15 mm i alla riktningar. Studier visar att detta hjälper till att minska rotationsrörelsen som överförs till hjärnan vid snett islag.
  • Skal helt i polykarbonat ger ökad tålighet och en ytbehandling i toppklass.
  • FS3 passformsystem med justering vid skallbasen gör passformen personlig och du kan anpassa hjälmens vinkel så att hjälm och glasögon är perfekt synkade med varann.
  • Loma-hjälmen har vår 4D-kylteknik vid pannan och stora luftutsläppsportar för extra ventilation.
  • Justerbar Tri-Fix-delare tillsammans med 10 mm tunt vävda remmar ger ökad komfort.
  • Loma fick det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute och State University.
  • Vikt: 290 g (Medium)

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-60124-1402
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:BLACK
Storlek:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan