14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Hjälmar  ›  Landsvägshjälmar  ›  SEARCH HELMET

SEARCH HELMET

SEARCH HELMET
SEARCH HELMETSEARCH HELMETSEARCH HELMETSEARCH HELMETSEARCH HELMET

Säg hej till nya Search – en hjälm som har designats för cyklister som söker äventyr på två hjul. Den har maximal ventilation med de största ventilerna i sin klass. Search är som att ha egen luftkonditionering för huvudet. Med högpresterande och kylande egenskaper kombinerar Search det bästa av två världar – innovation och prestanda från S-Works och modern, stilren design. Ska du sadla upp för en graveltur, ställer dig på startlinjen för en tävling eller gör dig redo för vardagspendlingen? Search hjälper dig att hålla hucudet kallt, oavsett situation.

Alla bra äventyr tar oss utanför vår komfortzon. Men när det blir lite tuffare underlag på gravelturen kan du ändå vara trygg, för Search har MIPS Evolve Core Solution och fick fem stjärnor i Virginia Tech® Helmet Rating™ från det internationellt kända Virginia Polytech Institute and State University. Med självförtroendeinspirerande egenskaper, funktion och S-Works-ärvd innovation och prestanda är Search en riktigt allsidig äventyrshjälm.

Glasögonförvaring: Search-hjälmen har innovativ förvaring av glasögon med integrerade gummiflärpar där du kan sätta glasögonen när du ska vila, ta långa klättringar eller bara cykla. Skrammelfritt och du behöver inte vara orolig för att du ska tappa dem. Det är lätt att sätta i och ta ur glasögonen, även när du cyklar. Den här förvaringslösningen håller utrymmet fritt mellan huvudet och hjälmen, vilket är bekvämt.

Ventilation: Med inspiration från S-Works Prevail 3 har Search liknande ventilationssystem med tre stora utblåsportar baktill som hjälper till att få ut den luft som dras in där fram, vilket ger ett konstant luftflöde som svalkar ditt huvud.

Passformssystem: Search-hjälmen har vårt FS3 Fit System med justering vid skallbasen, taget direkt från S-Works Evade 3 och S-Works Prevail 3. Du kan justera vinkeln på hjälmen för att se till att glajorna sitter kvar och hjälmen sitter bekvämt. Total synk.

  • Search fick det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute och State University.
  • Innovativ lösning för förvaring av glasögon med integrerade gummiflärpar som gör att du kan vila, ta långa klättringar eller cykla utan glasögon utan att de skramlar och du behöver inte vara orolig för att tappa dem.
  • FS3 Fit system med justering vid skallbasen gör passformen personlig och du kan anpassa hjälmens vinkel så att hjälm och glasögon är perfekt synkade med varann.
  • MIPS Evolve Core Solution är ett lågfriktionslager som tillåter rörelse från 10 till 15 mm i alla riktningar. Studier visar att detta minskar rotationsrörelsen som överförs till hjärnan vid snett islag.
  • Search-hjälmen har egenskaper som 4D Brow Cooling-teknik och stora luftutsläppsportar för extra ventilation.
  • Justerbar Tri-Fix-delare tillsammans med 10 mm tunt vävda remmar ger ökad komfort.
  • 300 g (Medium)

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-60124-1603
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan