14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Utrustning  ›  Hjälmar  ›  Landsvägshjälmar  ›  PROPERO 4

PROPERO 4

PROPERO 4
PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4PROPERO 4

Möt den nya hjälmen Propero 4, som tar de aerodynamiska fördelarna från S-Works Evade 3 och ventilationen från S-Works Prevail 3, tillsammans med den komfort och det självförtroende som Specialized-hjälmar är kända för att ge, och för det har den fått högsta betyget 5 stjärnor av Virginia Tech®. Varje detalj av Propero 4 har skapats med vår hastighetsformel i åtanke. Aerodynamik + ventilation + låg vikt = snabb.

AERODYNAMIK: Med omfattande testning i vår vindtunnel låg aerodynamiken verkligen i fokus i utvecklandet av Propero 4. Vi tog den aerodynamiska fronten från S-Works Evade 3 och satte på Propero 4, vilket ledde till att den blev fyra watt snabbare än vår S-Works Prevail 3, hela 15 sekunder snabbare över 40 km.

VENTILATION: Med inspiration från vår världsrenommerade S-Works Prevail 3 var vårt mål inte bara att kopiera utan även förbättra. Ventilation blev ytterligare en fokuspunkt i vår strävan efter en hjälm som är både aerodynamisk och välventilerad. Vi integrerade samma typ av design i bakänden som på S-Works Prevail 3 med två små 2 millimeters mikrokanaler som skapar turbulens genom hela hjälmen, som hjälper till att skapa ett kontinuerligt och uppfriskande luftflöde.

DETALJER SPELAR ROLL: Utöver bara aerodynamik och ventilation representerar Propero 4 den omsorg vi lagt ner i detaljerna. Vi gjorde det lilla extra genom att använda den allra senaste tekniken från våra S-Works-hjälmar, som MIPS för att du ska känna dig säker och ett passformssystem för att du ska känna dig bekväm hela dagen. Propero 4 lever inte bara upp till förväntningarna, den får dig att omvärdera dem på nytt.

 • MIPS Evolve är ett lågfriktionslager som tillåter rörelse från 10 till 15 mm i alla riktningar. Studier visar att detta minskar rotationsrörelsen som överförs till hjärnan vid snett islag.
 • Propero 4 fick det högsta betyget i Virginia Tech® Helmet Rating™, hela 5 stjärnor från det internationellt kända Virginia Polytech Institute och State University.
 • FS3 Passformssystem och justering vid skallbasen optimerar komfort genom att anpassa passformen till individens huvudform, och hjälmens vinkel kan justeras för att anpassas efter t.ex. glasögon.
 • Justerbar Tri-Fix-delare tillsammans med 10 mm tunt vävda remmar ger ökad komfort.
 • Få glasögonen ur vägen smidigt genom att sätta dem i hjälmen, där de sitter kvar tills du behöver dem.
 • Mikrokanaler och stora ventiler baktill för ökad ventilation.
 • Frontdesign inspirerad av S-Works Evade 3 för ökad aerodynamik.
 • Skal helt i polykarbonat ger ökad tålighet och en ytbehandling i toppklass.
 • Precision, full-wrap polycarbonate shell for increased durability and premium finish

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-60124-1702
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-

Passar till:

Encoder
2 590 kr
 • Black/White
 • White/Black
SOFT AIR TALL SOCK
220 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan