Stäng
14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt

Förmånscykel från Specialized concept store

Nu erbjuder vi förmånslösningar på samtliga cyklar i vårt sortiment

FÖRMÅNSCYKLAR FRÅN SPECIALIZED

En förmånscykel, tjänstecykel eller personalcykel har flera fördelar. En förmånscykel är oftast väldigt uppskattat hos de anställda vilket leder till nöjda och bra medarbetare. Det bidrar också till bättre hälsa bland de anställda i och med att det främja och uppmuntra till motion. Sist men inte minst så är det även bra för miljön om det leder till att de anställda tar cykeln istället för bilen till jobbet. Samtliga cyklar i vårt sortiment går att få som förmånscyklar

Vad innebär en förmånscykel?

Förmånscykel innebär att en arbetsgivare hyr eller leasar cyklar som de anställda får nyttja fritt inom jobbet men även på sin fritid. Eftersom detta ses som en förmån för den anställde ska förmånsvärdet beskattas likt den vanliga lönen. Denna förmån kan vara helt kostnadsneutral för arbetsgivaren genom att reglera hyreskostnaden med ett bruttolöneavdrag. Sedan den 1a Januari 2022 subventionerar staten förmånsvärdet med upp till 3000kr/år

Hur går det till?

Hur mycket kostar det?

Följande cyklar är exempel. Samtliga modeller i vårt sortiment går att få som förmånscykel

BusinessBike Vorteilsrechner

Kontakta oss

Kontakta oss via kontaktformuläret, mail eller ring oss vid frågor om förmånscyklar från Specialized

Kontaktformulär

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Cykelspecialisten i Sickla AB.

Frågor och svar

Vad ingår i avtalet?
Avtalen kan variera, men generellt gäller att din arbetsgivare ger dig tillgång till en cykel på ett förmånligt och tryggt sätt. Under hela hyresperioden ingår, förutom hyran av din cykel och eventuella tillbehör, också leverans och injustering, normal garanti och service
Vad kostar min personalcykel?
Kostnaden beror vanligtvis på två saker, ditt val av cykel och tillbehör, samt din marginalskatt. Din arbetsgivare gör ett bruttolöneavdrag och lägger på ett förmånsvärde varje månad. Din nettokostnad beror därför på din lönenivå och marginalskatt. Personalcyklar beräknas alltid mot ordinariepriser om inget annat anges.
Vad kostar det att köpa loss cykeln efter avtalstiden?
Enligt Skatteverkets regelverk skall utköp göras till då gällande marknadsvärde vid den aktuella tidpunkten. Vi har därför ingen möjlighet att förutbestämma ett utköpspris. Lokala marknadens tillgång och efterfrågan kommer vara vägledande.
Måste man köpa loss sin cykel?
Nej, efter hyrestiden går det bra att lämna tillbaka cykeln. Eller varför inte byta den mot en ny?
Ingår service?
ja, årlig service hos oss ingår. Det innefattar hjälp med eventuella fabrikationsfel, justering och kontroll av växlar, bromsar och nav etc. Reparationer och byten av slitagedelar bekostar man själv.
Vad händer om cykeln skulle bli stulen?
Du ansvarar för att cykeln är försäkrad. I de flesta hemförsäkringar ingår cykel som är lånad eller hyrd via arbetsgivaren. Vår samarbetspartner, Personalcyklar, hjälper till i kontakten med ditt försäkringsbolag efter att du har polisanmält stölden. De ser sedan till att du får en ny, likvärdig cykel.
Vad händer om min anställning upphör under avtalet?
Arbetsgivaren kan reglera återstående bruttolöneavdrag och förmånsvärden på din slutlön och du kan fortsätta att disponera cykeln under återstående avtalstid alternativt återlämna den. Du kan också köpa loss cykeln till ett vid den tiden gällande marknadsvärde.
© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan