14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  City/Hybrid  ›  Vado/Como  ›  VADO 3.0 IGH ST

VADO 3.0 IGH ST

-17%
VADO 3.0 IGH ST
VADO 3.0 IGH STVADO 3.0 IGH STVADO 3.0 IGH ST

Vado är fordonet som gäller för allt från daglig pendling till snabba träningspass och till äventyr som till och med råkade bli längre än man tänkt – en elektrisk cykel för livet. Som den smidigaste elcykeln hittills är Vado designad för att orädd ta sig an den konstant föränderliga miljön du rör dig i varje dag, bära allt du behöver och få dig att cykla oftare.

Den omdesignade geometrin sätter dig i den bästa positionen för allt från träningspass till pendling, samtidigt som du bekvämt kan hålla ögonen på trafiken omkring dig. Vi drog lärdomarna från den snabbhet som landsvägscyklisten vill ha och lättheten att manövrera som en mountainbikecyklist behöver. Cyklistens position på Vadon ger självförtroende, samtidigt som den optimerar förmågan att effektivt ta sig från A till B.

  • Turbo Full Power 2.0E-motorn och 530 Wh batteriet ger en cyklingsupplevelse som saknar motstycke och erbjuder en skön, sömlös och överraskande tyst förstärkning av din egen ansträngning upp till 25 km/h. Den integrerade kontrollenheten svarar på dina traptag, vilket resulterar i en intuitiv förstärkning av din ansträngning med en otroligt naturlig känsla.
  • MasterMind och Mission Control – MasterMind-displayen visar all relevant information om din tur, har direkt-anpassning av assistanslägena och möjliggör trådlösa uppdateringar så att din cykel förbättras med tiden. MasterMind interagerar sömlöst med Mission Control-appen som har verktyg för optimering av räckvidd, avancerade inställningar, diagnostik medan du cyklar, med mera.
  • Den steglösa växlingen med enviolo City har en specifikt designad intern navväxel (IGH) med kontroll. Att styra den steglösa tekniken är lika lätt som att höja eller sänka volymen på en radio. Så cyklisten kan fokusera på sånt som är viktigt på cykelturen, som trafik eller vackra vyer.
  • Bevisat smidig och jämn – Vi designade en egen testmekanism för att analysera även de minsta ojämnheter för att öka komfort och sikt. Den precisionen tillsammans med en dämpad sadelstolpe, däck med större volym och en 80 millimeters dämpad framgaffel kommer att göra marken plattare framför ögonen på dig.
  • Turbo systemlås – Använd Mission Control-appen för att inaktivera motorn på din cykel och aktivera rörelsesensorlarmet. Är det låst kan inte motorn aktiveras igen, förutom av ägaren. 
  • Helintegrerat, löstagbart och låsbart batteri i underröret. Lätt att ladda, lätt att låsa.
  • Utrustad med DRYTECH-skärmar, LED-lysen fram och back och en HD-pakhethållare bak med kapacitet på 27 kg. Pakethållaren bak är kompatibel med cykelbarnstolar och cykeln är också godkänd för att dra cykelvagn med genomgående axel. 
  • Long-Range - With a ride-anywhere range, go up to 56 miles (90 km) or 4 hours on a single charge (eco mode).

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-95322-6302
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Passar till:

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan