14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  City/Hybrid  ›  Sirrus  ›  SIRRUS X 5.0

SIRRUS X 5.0

SIRRUS X 5.0
SIRRUS X 5.0

Känn vilken skillnad X gör. Med utvalda komponenter för ännu mer varierad terräng tillhör Sirrus X nästa generation av lätt vikt, komfort och hastighet.

Med sin iögonfallande form och suveräna funktion är Sirrus utomordentlig på alla möjliga sorters underlag. Noggrant hantverk med egenskaper och design både för tuff prestation och komfort har implementerats i den nya lätta kolfiberramen, vars uppbyggnad möjliggör hantering som är helt okonventionell för en så bekväm cykel. För de som vill utmana sig själva och dra iväg utanför asfaltsbelagda gator har Sirrus X breda däck och stora bromsskivor som lätt och ledigt tar sig fram på äventyrliga grusvägar. Kort och gott, Sirrus X 5.0 är perfekt för dig som inte har något emot att ta den långa vägen hem.

Rider-First Engineered™: på alla Specializeds kolfiberramar är geometrin på varje cykel ett unikt hantverk. Det innebär att för varje ram är varje rörstorlek och kolfiberlayup specifikt utvalda för att uppnå optimal balans av styvhet, vikt och respons för att se till att du får den bästa cykelupplevelsen oavsett storlek.

Bekväm: Den extraordinära prestandan som Sirrus Carbon-ramen levererar utgår från det vi kallar ”Compliance Junction”. En följsamhetskonstruktion har designats för att ge precis lagom flex och tolerans genom hela ramen utan att offra prestanda eller effektivitet. Vad den faktiskt gör är att ge makalös manövrering för komfort hela dagen. Specializeds unika dämpardesign Future Shock är skonsam för din kropp och hindrar vägens ojämnheter från att skaka upp i styret. Sirrus Carbon är förlåtande, flexibel och snabb nog att hänga med i svängarna när livet tar nya vändor.

Mångsidig och personlig: Sirrus har fästen för skärmar och pakethållare, med mera, så att du kan maxa cykelns användningsområde och med däckutrymme för upp till 42c har du stora möjligheter att skapa den sortens cykel som passar för dig.

  • Specialized FACT 9r kolfiberram med invändig kabeldragning.
  • Vi har använt oss av vår filosofi Rider-First Engineered™ för att göra geometrin på varje cykel till ett unikt hantverk. Rörstorleken och kolfiberlayupen är specifikt utvalda för att uppnå optimal balans av styvhet, vikt och respons, för att kunna säkerställa att du får den bästa cykelupplevelsen oavsett ramstorlek.
  • Den specifika formen på ramen har designats för att ge precis lagom flex och tolerans genom hela ramen utan att offra prestanda eller effektivitet.
  • Specializeds unika dämpardesign Future Shock 1.5 sitter i styrröret och minskar vibrationerna från vägens ojämnheter från att skaka upp i styret.
  • Breda 38c Pathfinderdäck som kan köras slanglöst ger grepp och komfort när du viker av vägen och tar en extratur.
  • Den minimalistiska men effektiva SRAM NX Eagle 1x drivlinan med stort omfång säkerställer jämn och pålitlig växling.
  • Pålitliga Tektro hydrauliska bromsar med 160 mm bromsskivor.
  • Sirrus X 5.0 är kompatibel med pakethållare och stänkskärmar, med fästen på gaffel och överrör och pakethållaren passar med 51c DRYTECH-skärmar. Sirrus är redo att rulla.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-92422-3103
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:WHITE MOUNTAINS/GUNMETAL
Storlek:M
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan