14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  City/Hybrid  ›  Sirrus  ›  SIRRUS 6.0

SIRRUS 6.0

SIRRUS 6.0
SIRRUS 6.0

Framtidens cykling är här. Känn skillnaden med helt nya Sirrus X. Med en lätt kolfiberram som passar lika bra på stadens gator som på längre turer är det här en ny generation av komfort och fart.

Med sin iögonfallande form och suveräna funktion är Sirrus utomordentlig på alla möjliga sorters underlag. Noggrant hantverk skapat för både prestation och komfort har implementerats i den nya lätta kolfiberramen, vars uppbyggnad möjliggör hantering som är helt okonventionell för en cykel som samtidigt är så bekväm.

Rider-First Engineered™: på alla Specializeds kolfiberramar är geometrin på varje cykel ett unikt hantverk. Det innebär att för varje ram är varje rörstorlek och kolfiberlayup specifikt utvalda för att uppnå optimal balans av styvhet, vikt och respons och för att se till att du får den bästa cykelupplevelsen oavsett storlek.

Bekväm: Den extraordinära prestandan som Sirrus Carbon-ramen levererar utgår från det vi kallar ”Compliance Junction”. En följsamhetskonstruktion har designats för att ge precis lagom flex och tolerans genom hela ramen utan att offra prestanda eller effektivitet. Vad den faktiskt gör är att ge makalös manövrering för komfort hela dagen. Specializeds unika dämpardesign Future Shock är skonsam för din kropp och hindrar vägens ojämnheter från att skaka upp i styret. Sirrus Carbon är förlåtande, flexibel och snabb nog att hänga med i svängarna när livet tar nya vändor.

Mångsidig och personlig: Sirrus är utrustad med fästen för pakethållare, skärmar med mera, så att du kan maxa cykelns användningsområde. Med däckutrymme för upp till 42c har du stora möjligheter att skapa den sortens cykel som passar för dig.

  • Specialized FACT 9r kolfiberram med invändig kabeldragning.
  • Vi har använt oss av vår filosofi Rider-First Engineered™ för att göra geometrin på varje cykel till ett unikt hantverk. Rörstorleken och kolfiberlayupen är specifikt utvalda för att uppnå optimal balans av styvhet, vikt och respons, för att kunna säkerställa att du får den bästa cykelupplevelsen oavsett ramstorlek.
  • Den specifika formen på ramen har designats för att ge precis lagom flex och tolerans genom hela ramen utan att offra prestanda eller effektivitet. Den specifika formen på ramen har designats för att ge precis lagom flex och tolerans genom hela ramen utan att offra prestanda eller effektivitet. 
  • Specializeds unika dämpardesign Future Shock 1.5 sitter i styrröret och minskar vibrationerna från vägens ojämnheter från att skaka upp i styret.
  • Den minimalistiska men effektiva SRAM GX Eagle Lunar 1x drivlinan med stort omfång säkerställer jämn och pålitlig växling.
  • SRAM Level TLM hydrauliska skivbromsar 160 mm/160 mm kan du lita på för bromskontroll.
  • Roubaix Pro-däcken kan köras slanglöst, rullar snabbt och är motståndskraftiga mot genomslagspunktering.
  • Sirrus 6.0 är kompatibel med pakethållare och stänkskärmar, med fästen på gaffel och överrör och pakethållaren passar med 51c DRYTECH-skärmar. Sirrus är redo att rulla.
  • Roval Terra sadelstolpen är följsam och du får en jämn tur över stökigt underlag.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-90922-1005
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:GLOSS BLACK / PEARL / METALLIC WHITE SILVER / BLACK REFLECTIVE
Storlek:XL
Årsmodell:2024

Passar till:

Finns i flera varianter
KAMPANJ
ALIGN II HLMT MIPS
från 399 kr
(700 kr)

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan