14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Motion  ›  ROCKHOPPER COMP 27.5

ROCKHOPPER COMP 27.5

ROCKHOPPER COMP 27.5
ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5

Sommarens stora hit med öga för äventyr – Rockhopper Comp lever för fartfyllda och aktiva dagar och gör singletrack-debut med Premium A1 Aluminiumram.

Titta närmare och du hittar en SR SunTour XCM-gaffel med en anpassad tvåvägsdämpningskrets, kraftigt hjulset, Tektro hydrauliska bromsar och Shimanos breda 1x10-drivlina. Vilket entourage, ett helt gäng med bra grejer som inte sviker.

  • Ett hjärta av guld, representerad av vår lätta men starka Premium A1 Aluminium. Med aluminiumrör som är formade med tjockare ändar så bibehåller Rockhopper låg vikt och hög styrka samtidigt som den har förbättrat standover, smidig intern kabeldragning och är kompatibel med dropperstolpe.
  • Med målet att Rockhopper ska erbjuda bästa passform och bästa prestanda oavsett vilka mått du mäter med, har vi parat ihop varje Rockhopper ramstorlek med den optimala hjulstorleken. Resultat är en Rockhopper som passar varje åkare och säkererställer att varje Rockhopper rullar på en hjulstorlek med bäst åkegenskaper för ramstorleken.
  • Du ser Rx Tune på Rockhopper för allra första gången. SR Suntour XCM har lockout och anpassad Multi-Circuit-dämpning storleksspecifika rörelser och fjäderhastigheter i ett framförande örande som imponerar, medan den säkerställer konsekvent geometri, dämparprestanda och åkegenskaper oavsett hjul eller ramstorlek.
  • Tektro hydrauliska skivbromsar har ett kraftfullt bett men levererar sin kraft elegant och säkert för ett paket som är värt mycket mer än sin prislapp.
  • Håll det enkelt med en slitstark 1x Shimano drivlina med som erbjuder tillräckligt med växelomfång tillsammans med en bakväxel med clutch som gör turen tyst och håller kedjan kvar.
  • Driftsäkra nav från Formula med våra 25 millimeter breda, hookless Stoutfälgar skapar ett hjulset med den gyllende triangeln: Starka, lätta och driftsäkra.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-91523-5001
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:M
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan