14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Motion  ›  ROCKHOPPER COMP 27.5

ROCKHOPPER COMP 27.5

-19%
ROCKHOPPER COMP 27.5
ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5ROCKHOPPER COMP 27.5

Rockhopper Comp lever för action och förändringar i hög fart och med en helt ny Premium A1 Aluminium-ram gör den sin singletrack debut.

Rulla eftertexterna för att upptäcka en SR SunTour XCM gaffel med en specialbyggd tvåvägs dämpningskrets, Stout hjulset, Sram Level Hydrauliska bromsar och MicroSHIFTs wide-range 1x9 och du har allt stöd du behöver med ett team som aldrig låter dig stå ensam.

  • Ett hjärta av guld, representerad av vår lätta men starka Premium A1 Aluminium. Med rör som är formade med tjockare ändar så bibehåller Rockhopper låg vikt och hög styrka samtidigt som den har förbättrat standover, smidig intern kabeldragning och är kompatibel med dropperpost.
  • Med målet att Rockhopper ska erbjuda bästa passform och bästa prestanda, oavsett vilka mått du mäter med så har vi parat ihop varje Rockhopper ramstorlek med den optimala hjulstorleken. Resultat är en Rockhopper som passar varje åkare och säkererställer att varje Rockhopper rullar på en hjulstorlek med bäst åkegenskaper för ramstorleken.
  • Med RX Tune på Rockhopper för första gången tar SR SunTour XCM gaffeln med lockout och Multi-Circuit dämpning med sig storleksspecifik slaglängd och fjäderhårdhet till showen med ett framförande som imponerar medan den säkerställer konsekvent geometri, dämparprestanda och åkegenskaper oavsett hjul eller ramstorlek.
  • Skönheten i odjuret, SRAM Level hydrauliska skivbromsar har ett kraftfullt bett men levererar sin kraft elegant och säkert för ett paket som är värt mycket mer än sin prislapp.
  • Håll saker enkla med en slitstark 1x MicroShift drivlina med som erbjuder tillräckligt med spridning av växlar tillsammans med en bakväxel med clutch som håller din åktur tyst - och kedjan kvar.
  • Driftsäkra nav från Formula med våra 25 millimeter breda, hookless Stoutfälgar skapar ett hjulset med den gyllende triangeln: Starka, lätta och driftsäkra.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-91522-5102
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:GLOSS REDWOOD / SMOKE
Storlek:S
Årsmodell:2022

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan