14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Allez  ›  ALLEZ SPRINT FRAMESET

ALLEZ SPRINT FRAMESET

ALLEZ SPRINT FRAMESET
ALLEZ SPRINT FRAMESET

Vi skapade helt nya Allez Sprint genom att demolera Tarmac SL7. Vi tog isär Tarmac helt och byggde upp den igen men i aluminium med vår Smartweld-teknik. Vi tog alla innovationer och allt vi lärde oss utvecklingen av Tarmac för att skapa den helt nya Allez Sprint. Oavsett om du jagar en SM-titel eller om du lägger in en spurt 15 minuter in på en ”lättsam söndagsrunda" med kompisarna skulle i alla fall inte vi ta illa upp om någon misstar Allez för en Tarmac SL7. Vissa kanske kallar den en kopia i kolfiber, vi kallar den världens första supercykel i aluminium. Sätt igång med det helt nya Allez Sprint ramsetet. Utrustat med Tarmac SL7 FACT kolfibergaffel och sadelstolpe, kompatibelt med både aero och traditionella styrstammar och styren, elektrisk eller mekanisk drivlina och kommer med gängat vevlager. Resten är upp till dig.

  • Allez Sprint är historiens snabbaste racercykel i aluminium tack vare all den tid som syskonet Tarmac SL7 fick jobba hårt i vår vindtunnel. Detaljerna, som det mest komplexa styrröret vi någonsin gjort och invändigt dragna kablar, gör den 41 sekunder snabbare över 40 km än föregångaren Allez Sprint. Ett lyft som heter duga. Med de 41 sekunderna till godo får du en bild på prispallen till ditt Instagramflöde, just saying.
  • Oavsett om du lägger in stöten i sista kurvan eller bryter ut ur klungan tidigt kan du vara säker på att Allez Sprint, med vevhus och nedre ramröret skapat från ett och samma stycke, levererar oöverträffad stabilitet med effektiviteten från aluminium. Genom att balansera kraften från pedalerna med input från styrningen pushar Allez Sprint farten och ditt självförtroende.
  • Ge dig in i stridens hetta i rushen mot mållinjen och skär genom de svåra kurvorna utan att känna som att du gått tio ronder i ringen med en tungviktsmästare. Sänkta sadelstag och sadelstolpen och gaffeln i kolfiber från Tarmac SL7 gör Allez Sprint smidig i sadeln och ger precis känsla vid styret – allt med Tarmac SL7 världsvinnande geometri. Den är lika bekväm som den är vacker. Ja, nästan.
  • En innovation över alla andra som hjälpt oss att leverera Allez Sprints aerodynamik, kraftöverföring och hantering—Smartweld. Att skapa de snabbaste kolfibercyklarna var helt enkelt inte nog. Vi hydroformade vevhuset och underröret från ett och samma stycke aluminium, byggde vårt mest komplexa styrrör någonsin och sen svetsade vi ihop allt med Smartweld. Det är det som gör Allez Sprint till den första supercykeln i aluminium.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-70023-7349
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:Gloss Cactus Bloom/Holographic Foil
Storlek:49
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan