14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Enduro  ›  ENDURO SW RAMSET

ENDURO SW RAMSET

ENDURO SW RAMSET
ENDURO SW RAMSET

Det här är cykeln som definierar själva genren som delar samma namn. S-Works Enduro klättrar effektivt och behåller lugnet i de svåraste nedfarterna. En tålig, men ändå lätt kolfiberram som ihärdigt tacklar sådan terräng som vanligtvis tuggar sönder andra cyklar.

  • OTROLIGT KAPABEL. Om Enduro ser ur som sitt syskon Demo, så är det för att de delar mycket av samma downhill-DNA. En mer bakåtgånde axelväg reducerar att bakhjulet fastnar vid större slag. En bakdämpare som är positionerad lågt och långt fram ger cykeln en planterad och förtroendeingivande känsla i höga hastigheter. En balanserad styvhet i ramen låter fronten styra och bakändan följa som om den gick på räls. Lägg ihop allt och du har en cykel som skrattar de brantaste och stenigaste stigarna rakt i ansiktet.
  • ENASTÅENDE SNABB - UPP OCH NERFÖR STIGEN. Tryck på pedalerna och den nya Enduro accelererar snabbare än du någonsin trodde var möjligt från en cykel med så mycket downhillprestanda. Till att börja med så har vi ökat anti-squat så dämpningen bättre står emot guppande i pedalerna när du trampar. Sedan för att yttligare förbättra effektiviteten så har vi ändrat vinklarna för kedjestagen och de övre dämparlänkaget för en mer effektiv design. Resultatet? Mindre guppande, mer fart.
  • SNABBHET BÖRJAR MED PASSFORM. Och med Enduros progressiva geometri är den snabb både upp och ner. Till att börja med så skiljer storleken på sadelröret och styrhuvudet inte så mycket mellan storlekarna vilket betyder att du kan välja en ramstorlek baserat på din längd och åkstil. Lägg sedan till flackare gaffelvinkel, längre reach och ett brantare sadelrör. Detta gör Enduro till en snabbare och mer kapabel cykel, oavsett storlek.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-73623-0005
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:GLOSS METALLIC DARK NAVY / DARK NAVY / BRUSHED BLACK CHROME
Storlek:S5
Årsmodell:2024

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan