14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  Stumpjumper  ›  S-WORKS STUMPJUMPER S5 "DEMO"

S-WORKS STUMPJUMPER S5 "DEMO"

-30%
S-WORKS STUMPJUMPER S5 "DEMO"
S-WORKS STUMPJUMPER S5 "DEMO"

Detta exemplar är lätt användt, ca 10tim. Nyskick sänär som mindre lackskada pöå ramen. Säljes som ny med fulla garantier.

När vi säger "Den ultimata stigcykeln", så menar vi det - helt nya Stumpjumper är allt du någonsin kan önska av en stigälskande hingst. Vill du ha en cykel som klättrar med lätthet? Stumpjumper levererar, tack vare en ny dämpardesign och en ram som är absolut lättast i sin klass. Vill du ha något som är redo att shredda när det bär iväg utför? Den där nya dämpardesignen tillsammans med ny Trail-geometrin och Rider-First Engineered™-ramarna skapar en perfekt blandning av vikt och styvhet. Detta gör Stumpjumper till ett monster i nerförsbackarna. Styr den åt det håll du vill köra och låt partyt börja.

Som med alla våra S-Works-cyklar, är S-Works Stumpjumper uppklädd för att imponera. SRAM's XX1 Eagle AXS trådlösa elektroniska drivlina hanterar växlingarna och FOX Factory dämpning levererar en flygande matta-upplevelse.

  • DEN NYA STIGSTANDARDEN - När vi startade utvecklingen av den helt nya Stumpjumper siktade vi mot några riktigt krävande mål. Den skulle vara utomordentlig på alla typer av stigar, för alla cykelstilar. För att nå det målet gick vi efter lite seriös viktminskning utan att offra tålighet, en styv och responsiv ram som fortfarande är lätt och livlig, geometri som förbättrar cykling för alla och den bästa dämparkinematiken vi känner till. Det visar sig att du kan äta kakan och ha den kvar med den nya Stumpjumper.
  • DE BÄSTA 130MM AV SLAGLÄNGD DU NÅGONSIN KOMMER CYKLA PÅ - Vi masserade Stumpjumpers dämparkinematik för att få fram den absolut bästa prestationen i ett 130mm paket. Oräkneliga timmar i dämparlabbet och test i fält skapade ett förfinat mid travel-monster som äter stökig terräng till frukost, hanteras som en dröm överallt och klättrar som om den hade en motor.
  • PROGRESSIV GEOMETRI - S-storleksgeometrin i den nya Stumpjumper sätter progressiviteten mitt i prick. Den är lång, låg och flack, med kort offset och en brant sadelrörsvinkel. Dessa siffror kombineras för att göra din cykelupplevelse stabilare, roligare, bekvämare klättring och bättre överallt. Med FlipChip kan du ytterligare finjustera karaktären för att passa just din stil och säkerställa att Stumpjumper presterar prickfritt, oavsett terräng.
  • RIDER-FIRST ENGINEERED™ – Storlekarna på ramarna som tillverkats med Rider-First Engineered™ är anpassade efter körstil, för att förbättra hanteringen och ge fläckfri prestation oberoende av ram och cyklistens storlek. Oavsett om du vill hoppa och leka med en S1 eller behöver en S6 i downhill-backen lär du märka samma egenskaper i cyklingen – den är grym i knivskarpa kurvor, har balanserad styvhet fram och bak och så är den så lätt som det bara går. Och med lätt menar vi riktigt lätt: 2 250 gram (S-Works, S-3 storlek, med bakdämpare).
  • SWAT™-luckan kom först på Stumpjumper 2016 och gav utrymme INUTI ramen för ”skit man behöver”, som pumpar och extraslangar. Plötsligt behövdes inte fickor på tröjan.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-93322-01050
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:BRSH/BLKLQDMET/BLK
Storlek:S5
Årsmodell:2022
Ram:FACT 11m carbon chassis and rear-end, , SWAT™ Door integration, flip chip Head Tube/Bottom Bracket adjustment, 12x148mm dropouts, 130mm of travel
Bakdämpare:FOX FLOAT DPS Factory, Rx Trail Tune, EVOL Air sleeve, Kashima Coat, 3-position adjustment w/ Open Mode Adjustment, 190x45mm
Framgaffel:FOX FLOAT 34 Factory, GRIP2 damper, Kashima Coating, 15x110mm, 44mm offset, 140mm of travel
Bakväxel:SRAM XX1 Eagle AXS
Växelreglage:SRAM Eagle AXS Rocker Paddle
Bromsar:SRAM G2 Ultimate, 4-piston caliper, hydraulic disc, 180mm/200mm
Kassett:Sram XG-1299, 12-Speed, 10-52t
Kedja:SRAM XX1 Eagle
Hjul:Roval Control 240
Däck:Butcher, GRID/Purgatory, GRID
Sadel:Bridge, 155/143mm, Hollow Ti-rails
Sadelstolpe:RockShox Reverb AXS 170mm
Styre:Roval Traverse SL Carbon, riser bar, 6-degree upsweep, 8-degree backsweep, 30mm rise, 780mm, 35.0mm
Styrstam:Deity, 35.0mm Bore
Pedaler:No pedals
Vevlager:SRAM DUB, BSA 73mm, Threaded
Vevparti:SRAM XX1 Eagle, DUB

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan