14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Race  ›  EPIC S-WORKS LTD

EPIC S-WORKS LTD

EPIC S-WORKS LTD
EPIC S-WORKS LTD

Tjena, ja du där som är ute med vågen i högsta hugg i sökandet efter vilket av sex identiska däck på hyllan som är lättast. Visst, vissa kanske kallar dig besatt, men oroa dig inte. Här har du S-Works Epic LTD som fattar precis vad du menar. Oändliga timmar med designarbete, oändligt antal teståk, terabyte efter terabyte med telemetrisk data – allt för att säkerställa att inte ett en enda bråkdel av hastighet lämnades i labbet.

Att blanda effektiviteten från en hardtail med en kapabel heldämpad cykel ger direkt resultat. S-Works Epic LTD har alltid definierats av kompromisslöst engagemang för fart. Ja, det och över 100 världscupsvinster och pallplatser också.

EN SMARTARE BRAIN

Sann till sin tradition fortsätter vår senaste Epic med den mest effektiva BRAIN-dämpningen någonsin för att få ut varje millisekund av hastighet.

Nydesignad i nära samspel med ramutvecklingen, är den senaste BRAIN-designen effektivare än någonsin, tar sig an en ny raceanpassad justering och ger dig en trampplattform så effektiv som du tidigare bara drömt om, samtidigt som den klarar dina stökigaste stigar med glans.

EN VINNANDE RAM

Design med fullt fokus på effektiv kraftöverföring och självsäker hantering. S-Works Epic LTD-ramen har en 15 procent styvare baktriangel för att till fullo utnyttja BRAIN:s nya raceanpassade trampplattform. Minskad vikt tack vare en omstrukturerad kolfiberlayup och användning av vår finaste FACT 12m kolfiber, plus grädden på moset i form av en dämparlänk helt i kolfiber; tillsammans gör de att S-Works Epic nu sparat hela 100 gram jämfört mot tidigare S-Works-ramen. Ingen lätt uppgift, ska du veta.

Perfekt anpassad till ramens bakre Brain-dämpare för den bäst balanserade dämpningen hittills på en Epic drar S-Works positionskänsliga BRAIN-gaffel fördelar från RockShox:s smidiga och styva SID Ultimate SL-chassi för att få till en ny nivå av styvhet i styrningen, samtidigt som vikten hålls så låg som möjligt.

SRAM:s flaggskepp XX Eagle AXS växelgrupp växlar med elektrisk auktoritet och passar perfekt när endast det bästa är gott nog, medan Roval fick i uppdrag att skapa en helt ny Control SL-fälg som kunde gå ihop med Epics nyfunna fart och hantering.

  • Om hastigheten vore en person skulle den presentera sig som en S-Works Epic-ram. Med 100 millimeter briljant effektivitet i Brain-kontrollerad slaglängd ökar S-Works Epic FACT 12m kolfiberram baktriangels styvhet för optimal kraftöverföring. Dedikerad kolfiberlayup och kolfiber shocklink gör ramen till den lättaste heldämpade vi någonsin gjort, samtidigt som den levererar den mest kapabla hanteringen du någonsin upplevt på en Epic hittills. Säg hej till höga hastigheter.
  • Parar du 100 millimeter effektiv slaglängd med RockShox:s SID SL Ultimate chassi och RockSHox SID SL Ultimate BRAIN-gaffel är dämparperfektion uppnådd för XC-racing.
  • SRAM XX Eagle AXS är inte bara den lättaste elektriska mtb-växelgruppen på marknaden, den är också designad för att klara att vinna världscuper, gång på gång, samtidigt som varje växling på varje tävling sitter perfekt, så att du aldrig hamnar längre bak än först.
  • De nya Roval Control SL hjulen är specifikt utvecklade för att matcha den allt mer krävande cykling som Epic är designad för. Med en fälg på 29mm intern bredd och som inte bara ökar styrkan och reducerar vikt, men minskar också risken för genomslagspunkteringar med 22 procent.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-90323-0402
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:Gloss Teal Tint Fades/ Metallic White Silver
Storlek:-
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan