14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Mountainbikes  ›  XC Race  ›  EPIC COMP

EPIC COMP

-32%
EPIC COMP
EPIC COMP

Y

Du glömmer inte första gången du på riktigt fick smaka på riktig fart. Du vet, den där farten som får dig att le med hela ansiktet. Oroa dig inte, du kommer att le med hela ansiktet gång på gång, med Epic Comp.

En smartare BRAIN

Att blanda effektiviteten från en hardtail med en kapabel heldämpad cykel ger direkt resultat. Epic har alltid definierats av kompromisslöst engagemang för hastighet.

Ja, det och över 100 världscupsvinster och pallplatser också. Sann till sin tradition fortsätter vår senaste Epic med den mest effektiva BRAIN-dämpningen någonsin för att få ut varje millisekund av hastighet.

 

Nydesignad i nära samspel med ramutvecklingen, är nya BRAIN effektivare än någonsin, tar sig an en ny raceanpassad justering och ger dig en trampplattform så effektiv som du tidigare bara drömt om, samtidigt som den klarar dina stökigaste stigar med glans.

En vinnande ram

Ny design, med fullt fokus på effektiv kraftöverföring och mer självsäker hantering - Epics nya FACT 11m kolfiberram har en 15 procent styvare baktriangel för att till fullo utnyttja BRAIN:s nya raceanpassade trampplattform. Samtidigt minskar vikten tack vare en omstrukturerad kolfiberlayup i framtriangeln. Epics redan skyhöga styvhet-till-viktförhållande har nu blivit ännu högre.

  • Med 100 millimeter briljant effektivitet i BRAIN-kontrollerad slaglängd ökar Epics FACT 11m kolfiberram styvheten i baktriangeln för grym kraftöverföring och introducerar den mest kapabla hanteringen du någonsin upplevt på en Epic, samtidigt som den kapar vikt jämfört med den tidigare generationen.
  • Reba RL från RockShox drar nytta av SID:s utveckling på VM-banan, vilket ger en racetestad Motion Control-dämpare med extern låghastighetskompression, lockout och rebound-justeringar.
  • Pigga proppar från SRAM, Level TL-bromsar erbjuder smidig modulering för exakt hastighetskontroll.
  • Specialized aluminiumfälgar som kan köras slanglöst, med 25 millimeter inre bredd tillåter däcken att uppnå sin idealiska profil för optimalt fäste.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-90322-5204
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:SATIN CARBON / OIL / FLAKE SILVER
Storlek:L
Årsmodell:2022

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan