Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
30 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Tillbehör  ›  Cykeldatorer/GPS  ›  Forerunner® 945, svart

Forerunner® 945, svart

Forerunner® 945, svart
Forerunner® 945, svart

Forerunner 945 är smartwatchen med GPS som är utformad för de drivna, de som kvalar: eliten. Den här klockan är gjord för dig: löparna som är uppe i gryningen och de härdade triatleterna. Se till att du har rätt verktyg medan du jagar nästa seger.

 

Ta med dig musiken

Ta med dig din favoritmusik när du är på språng. Synkronisera dina noga skapade spellistor från utvalda premiumstreamingstjänster1 som Deezer, Spotify® och fler med klockan och lyssna reklamfritt. Du kan lagra upp till 1 000 låtar direkt i klockan och överföra musik från ditt eget datorbibliotek. Köa upp en favoritspellista så att du enkelt kan lyssna via hörlurar med Bluetooth.

Ta med dig musiken

Maximera prestationerna

Forerunner 945 registrerar dina prestationer och erbjuder även personliga insikter så att du kan träna smartare, inte hårdare. Smartwatchen registrerar ditt VO2 Max och justerar värdet baserat på värme och höjd. Träningsstatus utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar överdrivet. Se hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerobisk träningseffekt feedback. Återhämtningstiden hjälper dig att maximera fördelarna med dina ansträngningar genom att förutse när du är redo för nästa tuffa utmaning. Du kan även se din totala träningsbelastning, som mäter din träningsvolym från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik. Och dessutom – vilket är nytt för Forerunner 945 – sorterar träningsbelastningsfokuset din senaste träningshistorik i olika kategorier baserat på aktivitetsstruktur och intensitet.

Maximera prestationerna

Ett enklare sätt att betala

Smartwatchen Forerunner 945 med GPS har Garmin Pay, så att du kan betala för köp med klockan. Du kan använda den i princip överallt där du kan trycka ditt kort för att betala. Nu kan du lämna plånboken hemma utan att missa den där latten efter löpningen. Det är bara att blippa så är det klart.

Ett enklare sätt att betala

Kartor på handleden

Oavsett om du springer längs stadens gator eller cyklar på överväxta skogsleder har Forerunner 945 inbyggda kartor som hjälper dig att hålla dig på rätt spår. En förinläst karta i fullfärg ingår, med kartdata optimerade för navigering och spårning med en enda blick på handleden. Enheten har även Trendline-ruttdragning efter popularitet, som använder miljarder kilometer Garmin Connect-data för att du ska kunna hitta och följa de bästa lederna och rutterna.

Kartor på handleden

Håll dig uppkopplad och säker

Med Forerunner 945 kan du ge dig ut på ett träningspass utan att vara bortkopplad från omvärlden. När den är ihopparad med en kompatibel smartphone kan du ta emot sms, se uppdateringar från sociala medier, e-post och annat direkt på handleden. Säkerhets- och spårningsfunktioner gör det enkelt att dela din plats med valda kontakter om du behöver hjälp – manuellt eller automatiskt med inbyggd händelsedetektering.

Håll dig uppkopplad och säker

Få bättre koll än någonsin innan

För att vara en så lätt klocka är det förvånande hur mycket Forerunner 945 kan registrera. Den har satellitmottagning med flera nätverk (GPS, GLONASS och Galileo) för bättre spårning i mer krävande miljöer än med bara GPS. Den har pulsmätning vid handleden4 och en pulsoximetrisensor vid handleden5 som övervakar blodets syrgasmättnadsnivåer för att stödja avancerad sömnregistrering och höjdacklimatisering.

Få bättre koll än någonsin innan

Träningspass och träningsprogram

Oavsett om du tränar för ett maraton eller något ännu längre kan du skapa egna träningspass eller hämta kostnadsfria träningspass som synkroniseras direkt med klockan. Forerunner 945 har även stöd för anpassade träningsprogram från Garmin Coach adaptive training plans. Programmen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Det är ett säkert sätt att nå mållinjen. Som en del av ditt träningsprogram kan det till och med hjälpa dig att förutsäga din tävlingstid.

Träningspass och träningsprogram

Analysera din löpform

Vår smartwatch Forerunner 945 har också de verktyg du behöver för att förbättra löpformen. Klockan mäter viktiga löpningsdata som kadens, steglängd, markkontakttid och balans, vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd. Dessa värden är nyckeln till att förstå din form, så att du kan få ut det bästa av varje löprunda och varje tävlingslopp. Forerunner 945 kan börja mäta de här mätvärdena när du lägger till en kompatibel pulsmätare eller den kompakta Running Dynamics Pod, som du snäpper fast direkt på bältet.

Analysera din löpform

Löp, sprinta, simma, cykla, tri

Du kan enkelt variera dig tack vare inbyggda aktivitetsprofiler för löpning (inomhus/utomhus), cykling (inomhus/utomhus), simning (pool/öppet vatten), längdskidåkning, paddelsporter, terränglöpning, vandring, styrketräning och många fler. Forerunner 945 har till och med en automatisk multisportfunktion som gör att du kan växla mellan sporter med ett enda knapptryck för hårda träningspass och duathlon/triathlonlopp.

Löp, sprinta, simma, cykla, tri

Några extrafunktioner

Forerunner 945 är fortfarande en enastående smartwatch för allt som händer mellan lopp och träningspass. Med aktivitetsmätning hela dagen håller du koll på steg och kalorier och du får även avancerad sömnregistrering. Forerunner 945 är kompatibel med Connect IQ där du kan hämta kostnadsfria appar, widgets och datafält. Kolla in appen Running Power där kan du se din löpkraft i realtid och efter löpturen.

Forerunner 945

1 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Du kan behöva premiumabonnemang hos en musiktjänst från tredje part
2 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande på Garmin.com/GarminPay/banks
3 När den är ihopparad med en kompatibel telefon.
4 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
5 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder

Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. All användning av sådana märken av Garmin är licensierad. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB.

Fysisk aktivitet och prestation

Skärmstorlek, B x H 30,4 mm (1,2 tum) i diameter
Skärmupplösning, B x H 240 x 240 bildpunkter
GPS Ja
Vikt 50 g
Skärmtyp läsbar i solljus, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Batteritid Smartwatch-läge: upp till 2 veckor
GPS-läge med musik: upp till 10 timmar
GPS-läge utan musik: upp till 36 timmar

Kartor och navigering

Minne/historik 200 timmars aktivitetsdata

Funktioner

Automatiska mellantider för varv Nej
3-axlad kompass med HSI Nej
Pek- och/eller knapplås Ja
GPS-koordinater Ja
Händelsedelning i realtid endast Android™
Poäng för repeterbara varvtider (LTR) Nej
Ljuduppmaningar Ja
Sömnövervakning (håller reda på total sömn och perioder av rörelse och vilsam sömn) Ja
Automatiska CourseView-uppdateringar Ja
Hämtningsbara träningsprogram Ja
Mäter slaglängd (beräknar exakt avstånd för slag från valfri plats på banan) Automatisk
Helsluten rebreather (CCR) Nej
Hjärtfrekvens (realtid under vila, intervalls- och passtatistik under vila och automatisk hämtning av hjärtfrekvens efter simning) ja (med HRM-Tri™ och HRM-Swim™)
Kompatibel med Varia™-radar (bakåtriktad radar) Ja
SwingTempo (mäter tidsförhållandet mellan baksving och nedsving) Nej
Uppgiftstimer (2, 5, 10, 15, 20 och 30 minuter) Nej
Spelar musik Ja
APNEA-läge Nej
Simpass Ja
Läge för flera gaser Nej
Virtual Racer™ Ja
Kortkommandon Ja
Läge för enkel gas Nej
Aktivitetshistorik på klockan Ja
Markkontakttid och balans (visar hur lång tid under löprörelsen som din fot är i kontakt med marken istället för i luften och ger dig möjlighet att kontrollera din löpsymmetri) ja (med kompatibelt tillbehör)
Automatisk maxpuls Ja
Träningens belastningsfokus Ja
Kompatibel med Varia Vision™ (skärm som fästs vid huvudet) Ja
Pulsvarningar Ja
Stöd för fart- och kadenssensor (med sensor) Ja
Kompatibel med Vector™ Ja
Training Effect (anaerob) Ja
SMS utan telefon Nej
Vertikal fart Ja
Mjölksyratröskel (genom analys av ditt tempo och din puls beräknas den punkt där musklerna snabbt börjar bli trötta) ja (med kompatibelt tillbehör)
Anpassningsbara datasidor Ja
Tävla i en aktivitet Ja
Sluttid Ja
Höjdprofil Ja
Konfigurerbara varvvarningar Ja
Automatisk synkronisering (överför automatiskt data till Garmin Connect) Nej
Händelsedetektering under utvalda aktiviteter Ja (smartphone krävs)
PlaysLike-avstånd Nej
Virtual Partner Ja
VO2 Max Ja
Schemaläggare (påminnelser om sysslor) Nej
Physio TrueUp Ja
Anpassningsbara varningsmeddelanden Ja
NEXRAD på rörlig karta Nej
Tillbaka till start Ja
Vertikal rörelse och kvot vertikal rörelse/steglängd (graden av ”studs” i din löprörelse och förhållandet mellan nack-/fördel och steglängd) ja (med kompatibelt tillbehör)
Träningsbelastning (kombinerar puls och VO2 Max för att poängsätta din intensitet under 28 dagar för att se till att du befinner dig inom det optimala intervallet för att nå ditt mål) Ja
Höjdmätare med justerbar barometerinställning Nej
Höljets storlek, B x L x H 47 x 47 x 13,7 mm

Passar handleder med en omkrets på 130–220 mm
Rörelsestapel (visas på enheten efter en viss tids inaktivitet. Gå i några minuter för att återställa den) Ja
Kompatibel med BaseCamp Ja
Kronograf Nej
Musiklagring Upp till 1 000 låtar
Tillgängliga profilker för gymaktiviteter Styrketräning, konditionsträning och crosstrainer, trappmaskin, inomhusrodd och yoga
Tidsdifferenser i realtid Nej
Automatisk höjdjustering Nej
Givare för omgivande ljus Nej
Infattningens material fiberförstärkt polymer
Peka på mätpunkt (peka på mätpunkten på skärmen för att visa avstånd till en punkt) Nej
Hinder och mål på banan Ja
Identifiering av simtagstyp (frisim, ryggsim, bröstsim, fjärilsim) Ja
TruSwing™-kompatibel Ja
UltraTrac mode Ja
In-flight Pulse Ox Nej
Avstånd till F/M/B (avståndet till främre, mittre och bakre delen av greenen) Ja
Kalender Ja
Barometrisk höjdmätare Ja
Lås upp nya steg Nej
Förinlästa tävlingsbanor Nej
Väder Ja
Auto Lap® Ja
Tid för soluppgång/solnedgång Ja
Syremättnadsacklimatisering Ja
Antal våningar upp Ja
Puls – % av max Ja
% HRR Ja
Tillgängliga friluftsprofiler Vandring, klättring, utförsåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, paddelsurfning, rodd, kajakpaddling
TracBack® Ja
Stormvarning Ja
Vattenklassning 5 ATM
Stöd för avancerad Vector Ja
Handicap-score Nej
Ljudlarm Nej
Färgskärm Ja
Flera cykelprofiler Nej
Främsta fördel (Training Effect-etiketter) Ja
Pulszoner Ja
Statistikspårning (slag, puttar per runda, green- och fairwayträffar och genomsnittlig slaglängd) Ja
Anslutningar Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Hitta min telefon Ja
Steglängd (realtid) ja (med kompatibelt tillbehör)
Anpassade mål Nej
Stöd för hämtningsbara kartor Ja
Simeffektivitet (SWOLF) Ja
Tillgängliga profiler för löpning Löpning, löpning inomhus, löpband, löpning på löpband, terränglöpning
Cykelvarv och maximal kraft för varv (med kraftsensor) Ja
Stoppur Ja
Löppass Ja
Simdata för öppet vatten (distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier) Ja
Training Effect (aerob) Ja
Världsomspännande flygplatsdatabas(er) Nej
Informationssida för waypoints Nej
GPS-fart och -distans Ja
Skapare för tur- och returbanor (löpning/cykling) Ja
Områdesberäkning ja (via Connect IQ™)
Funktionen Hitta min klocka Ja
Kompatibel med automatisk klubbspårning (behöver tillbehör) Nej
Connext avionics connectivity Nej
Avancerade pass Ja
Trendline™-ruttdragning efter popularitet Ja
Strava-funktioner (Beacon, segment i realtid) Ja
VIRB®-fjärrkontroll Ja
Smartphonekompatibilitet iPhone®, Android
Dubbla nätkoordinater Ja
TrueUp Ja
Timer Ja
Flera tidszoner med Zulu/UTC Nej
Stöd för trimix Nej
Banor (tävla mot tidigare aktiviteter) Ja
Andningsfrekvens (under träning) ja (med kompatibelt tillbehör)
Kompatibel med Varia™-lampor Ja
Termometer Ja
Larmklocka Ja
Ta emot färdplaner trådlöst från Garmin Pilot™ Nej
Group LiveTrack Ja
Intensiva minuter Ja
Intervallträning Ja
Gyroskop Ja
Tids-/distansvarning (utlöser ett larm när du nått målet) Ja
Kompatibel med Garmin Connect Mobile Ja
Pekskärm Nej
Virtuell startlinje Nej
Förinlästa topografiska kartor Ja
Kadens (antalet steg per minut i realtid)

yes

Sol- och måninformation ja (via Connect IQ™)
ClimbPro™-stigningsplanerare Ja
Mörkerseendeläge Nej
TIllgängliga profiler för simning Simning i bassäng, simning på öppet vatten
TempoTraining (ljudsignaler förmedlar det idealiska förhållandet 3:1 mellan baksving och nedsving) Nej
Move IQ Ja
Sparar automatiskt dykningens nedstignings- och uppstigningsplatser Nej
Registrerar pulsen när du simmar Ja (med HRM-Tri och HRM-Swim)
Garmin Elevate-pulsmätare vid handleden Ja
HRV-belastningstest (Mäter din pulsvariabilitet i 3 minuter när du står still, för att ge dig en beräknad stressnivå. Skalan för denna är 1 till 100, där låga poäng indikerar lägre stressnivåer.) ja (med kompatibelt tillbehör)
GLONASS Ja
Smartaviseringar Ja
Sikta och kör Ja
Garmin Pay™ Ja
Automatiskt sommartid Ja
Djupsensor Nej
Projicerad waypoint Ja
Elektroniskt spår i realtid när du förflyttar dig Ja
Tid/datum Ja
Synkronisera dykloggen med Garmin Connect och Garmin Connect Mobile Nej
Belöningar (mynt) Nej
Förbrända kalorier Ja
Anpassningsbara aktivitetsprofiler Ja
Automatisk dykstart/-slut Nej
Utmaningen Toe-to-Toe™ Nej
Segment (i realtid, Garmin) Ja
Connect IQ (hämtningsbara urtavlor, datafält, widgets och appar) Ja
HR Broadcast (sänder pulsdata via ANT+ till parkopplade enheter) Ja
Kadens (antal steg per minut i realtid) Ja
Musikkontroll Ja
Kraftmätarkompatibel (visar kraftdata från tredje parts kompatibla ANT+™-aktiverade kraftmätare) Ja
Totalt uppför/nedför Ja
Automatiska multisportaktiviteter Ja
Sammanfattning senaste tävling Nej
Garmin-cykelkarta (farbar, cyklingsspecifik vägkarta) Ja
PinPointer Nej
Stegräknare Ja
Quick Release Bands Nej
APNEA-jaktläge Nej
Spelmål på 60 minuter Nej
Trailrun automatisk klättring Ja
Manuella multisportaktiviteter Ja
Hushållssysslor Nej
Indikator för barometrisk trend Ja
Automatisk repetitionsräkning Ja
LiveTrack Ja
Rörlig karta med flyg-waypoints Nej
Pulskalorier Ja
Punkt-till-punkt-navigering Ja
Ankringslarm Nej
Mätarläge Nej
Avstånd till layups/doglegs Ja
XERO-platser Ja
Auto Pause® Ja
Spänningsspårning hela dagen Ja
Löpdynamik ja (med kompatibelt tillbehör)
Fullständig vektorkarta Nej
Kryssningsguidningsläge Nej
Body Battery™, energimätare Ja
NAVAID för hela världen och korsningsdatabas(er) Nej
Tillgängliga profiler för cykling Cykling, cykling inomhus, mountainbikecykling
Framtida höjdprofil Ja
QuickFit-klockarmband Ja (22 mm)
Accelerometer Ja
Återhämtningstid Ja
Orientering Nej
Textsvar/avvisa telefonsamtal med sms (endast Android) Ja
Runt omkring mig-läge Ja
Jakt-/fiskekalender ja (via Connect IQ™)
Träningsloggning Ja
Kommer med 41 000 förinlästa golfbanor världen över Ja
Vägledning längs banan Ja
Spårtimer Nej
Remmens material silikon
GPS-tidssynkronisering Ja
Nedräkningstimer Nej
Tävlingsapp Nej
Bläddra automatiskt Ja
Analoga visare Nej
Rundtimer/total distans Ja
Kompass Ja
Värme- och höjdacklimatisering Ja
Digitalt scorekort yes
Glasets material Corning® Gorilla® Glass DX
Konditionsträning Ja
Greenvy med manuell flaggplacering Ja
Prestationsförhållande (när du sprungit i 6–20 minuter jämförs din realtidskondition med dina genomsnittliga konditionsnivåer) Ja
Styrketräning Ja
Galileo Ja
Distans till destination Ja
Träningsstatus (gör att du kan se om du tränar effektivt genom att hålla koll på träningsdata, som VO2 max och anaerob tröskel, och jämföra dem med senaste data) Ja
Manuellt varv Ja
Tillryggalagd sträcka Ja
Simdata för bassäng (längder, distans, tempo, antal simtag/simtagstempo, kalorier) Ja
GPS-baserad distans, tid och tempo Ja
Automatiskt mål (lär sig din aktivitetsnivå och ger dig ett dagligt stegmål) Ja
Garmin AutoShot™ Ja
Konditionsålder Ja (i appen)
Stöd för nitrox Nej
Enhet-till-enhet-rutt/platsdelning Nej
FTP (Functional Threshold Power) ja (med kompatibelt tillbehör)
Hastighetsindikator för uppstigning/nedstigning vid dykning Nej
Inbyggd barometer och tidvattentabeller Nej
Hjälp Ja (smartphone krävs)
Förutsäg tävlingstider Ja

 

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:GA-010-02063-01
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:BLACK
Storlek:one size
Årsmodell:2020

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med Klarna kan du välja att dela upp din betalning i upp till 24 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna
Standardvy | Byt till Mobil vy