14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  REA  ›  Cyklar  ›  STUMPJUMPER ALLOY

STUMPJUMPER ALLOY

-14%
STUMPJUMPER ALLOY
STUMPJUMPER ALLOYSTUMPJUMPER ALLOYSTUMPJUMPER ALLOYSTUMPJUMPER ALLOY

Stumpjumper Alloy levererar helt ny dämparkinematik och progressiv geometri i ett aluminiumpaket som både är lätt och extremt tåligt. Utrustad för de brantaste klättringarna och snabbaste hastigheterna med den 12-delade SRAM SX växelgruppen blir Stumpjumper Alloy din biljett till nya stigäventyr.

  • DEN NYA STIGSTANDARDEN - När vi startade utvecklingen av den helt nya Stumpjumper siktade vi mot några riktigt krävande mål. Den skulle vara utomordentlig på alla typer av stigar, för alla cykelstilar. För att nå det målet gick vi efter lite seriös viktminskning utan att offra tålighet, en styv och responsiv ram som fortfarande är lätt och livlig, geometri som förbättrar cykling för alla och den bästa dämparkinematiken vi känner till. Det visar sig att du kan äta kakan och ha den kvar med den nya Stumpjumper.
  • DE BÄSTA 130MM AV SLAGLÄNGD DU NÅGONSIN KOMMER CYKLA PÅ - Vi masserade Stumpjumpers dämparkinematik för att få fram den absolut bästa prestationen i ett 130mm paket. Oräkneliga timmar i dämparlabbet och test i fält skapade ett förfinat mid travel-monster som äter stökig terräng till frukost, hanteras som en dröm överallt och klättrar som om den hade en motor.
  • PROGRESSIV GEOMETRI - S-Sizing geometrin i den nya Stumpjumper sätter progressiviteten mitt i prick. Den är lång, låg och flack, med kort offset och en brant sadelrörsvinkel. Dessa siffror kombineras för att göra din cykelupplevelse stabilare, roligare, bekvämare klättring och bättre överallt. Med FlipChip kan du ytterligare finjustera karaktären för att passa just din stil och säkerställa att Stumpjumper presterar prickfritt, oavsett terräng.
  • RIDER-FIRST ENGINEERED™ – Storlekarna på ramarna som tillverkats med Rider-First Engineered™ är anpassade efter körstil, för att förbättra hanteringen och ge fläckfri prestation oberoende av ram och cyklistens storlek. Oavsett om du vill hoppa och leka med en S1 eller behöver en S6 i downhill-backen lär du märka samma egenskaper i cyklingen – den är grym i knivskarpa kurvor, har balanserad styvhet fram och bak och så är den så lätt som det bara går. Och med lätt menar vi riktigt lätt: 2 250 gram (S-Works, storlek S-3, med bakdämpare).

Storleksguide

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-93321-7001
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:-
Bakdämpare:-

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan