14 dagars öppet köp Fri frakt över 1000 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Landsvägscyklar  ›  Roubaix  ›  ROUBAIX S-WORKS ETAP

ROUBAIX S-WORKS ETAP

ROUBAIX S-WORKS ETAP
ROUBAIX S-WORKS ETAPROUBAIX S-WORKS ETAPROUBAIX S-WORKS ETAPROUBAIX S-WORKS ETAPROUBAIX S-WORKS ETAPROUBAIX S-WORKS ETAP

Vi skapade kategorin för komfortracer för 20 år sedan och bevisade att ergonomi gör skillnad för prestandan. Idag är nya Roubaix SL8 med Future Shock 3.0 är ännu lättare, snabbare och smidigare än någon av våra tidigare racercyklar – skapad för att du ska kunna leva upp till din fulla kapacitet. Vägen kan vara helvetisk under dig, men du får alltid en himmelsk körupplevelse på en Roubaix.

Nu möter den smidigaste och jämnaste landsvägscykeln den nya SRAM RED AXS växelgruppen med wattmätare – den lättaste elektroniska växelgruppen någonsin. Den rullar på slanglöskompatibla Roval Terra II CLX-hjul för den jämnaste och snabbaste möjliga kombinationen.

  • FÖLJSAMHET: Future Shock 3.0 är stjärnan här, lättare att ställa in, lättare att finjustera och tåligare än någonsin. Nu kan Future Shock enkelt ställas in så att alla cyklister oavsett sin cykelposition kan uppleva 20 mm slaglängd mellan styrstam och styrhuvud som är smidig och krångelfri. Future Shock ger dig ett stadigare och tryggare grepp runt styret, för en smidigare och jämnare känsla med mer kontroll, komfort, fart och självförtroende.
  • Vår design med nersänkt sadelstolpsklämma frigör mer av sadelstolpen för att öka rörelsen, men bara ”mer” betyder inte nödvändigtvis bättre. Pavé-sadelstolpen kontrollerar rörelsen för optimal vertikal följsamhet. Tillsammans skapar det vad vi kallar AfterShock-teknik som när den paras ihop med Roubaixs styva baktriangel levererar en smidig och jämn känsla utan effektivitetsförlust.
  • Roubaix SL8 är den smidigaste racercykeln vårt Ride Science-team någonsin testat – som reducerar islagskrafter mot styret och sadeln med 53 % jämfört med närmaste konkurrent. Med Future Shock 3.0 rör sig hjulet snabbt över guppet och cyklistens massa bibehålls stabil, för att bibehålla momentum och säkerhet över stökigare underlag. Vanliga gafflar rör sig bakåt vid islag, vilket gör att du saktar ner. Det är fakta, att smidigare är snabbare helt enkelt.
  • KAPACITET: Roubaix hade banbrytande endurance-geometri som sätter dig ”i” cykeln och inte på den. Det minskar belastningen på din överkropp och ger dig kapacitet och ökat självförtroende på vilken väg som helst. Samtidigt är den är redo att attackera utför med full gas. Bara att kura ihop dig.
  • Med däckutrymme upp till 38c/40 mm ger den här långdistansracermaskinen bättre grepp än någonsin på knaggliga vägar och är heller inte rädd för lite grus. Tack vare lätta, effektiva Specialized-däck skapar extra däckvolym och grepp inga nackdelar.
  • Roubaix inspirerar till riktigt maffiga cykelturer, så vi har gett den alla fästen ditt äventyr kräver – tre för flaskställ, ett på överröret och den är förberedd för skärmar. Så ta med dig allt du behöver för din tur.
  • PRESTANDA: Nya Roubaix SL8 är vår mest aero hittills, med nya aerodynamiska former från vårt Free Foil Library och sänkta sadelstag. Med sina 828 gram är ramen 50 gram lättare, skapad med lärdomar från Aethos (världens lättaste produktionsracercykel), samt vår finaste blandning Fact 12r kolfiber. Inget i den här klassen är snabbare eller lättare än Roubaix.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-94425-0244
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:TPE/GUN/BLKTNT
Storlek:-
Årsmodell:2025

Passar till:

Finns i flera varianter RIB CAGE II RD/MTN
230 kr
Finns i flera varianter S-WORKS PREVAIL 3
3 600 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan