14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Elcyklar  ›  Levo/Kenevo  ›  KENEVO COMP 6FATTIE

KENEVO COMP 6FATTIE

KENEVO COMP 6FATTIE
KENEVO COMP 6FATTIEKENEVO COMP 6FATTIE

Kenevo är den mest kapabla elmountainbiken du kan hitta – du får 180 mm dämpning fram och bak, den jämnaste och kraftfullaste motorn och fler kilometer per laddning än någonsin tidigare. Våra Kenevo Comp-modeller tar all den tekniken och matchar den med ett smart urval av komponenter som klarar av de mest krävande förhållandena och cyklisterna.

Den nya Kenevo får en sidoarmsdesign och mer aggressiv och styvare geometri. Precis som den nya Enduro har Kenevo axelbana och dämpare som ger dig den jämnaste och snabbaste upplevelsen över den mest krävande terrängen. Allt som allt är det en cykel som ger dig en helt ny nivå av självförtroende och kontroll på de tuffaste lederna.

Kenevos Specialized 2.2-motor förstärker din kraft med hela 410 %. Och du får ordentligt med räckvidd med vårt 500Wh batteri. Ännu mer imponerande är att vår Specialized-app automatiskt kan hantera batterisystemet, för att se till att batteriet räcker så länge du behöver det. Mer kraft. Mer kilometer per cykeltur. Mer kul helt enkelt.

  • Den helt nydesignade aluminiumramen på Kenevo har M5-aluminium både fram och bak, en asymetrisk sidarmsdesign, ny axelbana och hävstångskurva som ger cykeln galet bra kontroll i de mest utmanande spåren.
  • FOX DHX Performance Series-dämparen ger 180 mm mjuk dämpning, samt justerbar slow-speed kompression och returdämpning så att du kan anpassa dem efter körstil och terräng.
  • FOX 38 Rythm-gaffeln ger 180 mm av smidig och kontrollerad dämpning fram. FOX GRIP-dämpare och EVOL luftfjäder ingår. Enkel, pålitlig och fullt kapabel till att svälja alla stenar och rötter som kommer i din väg.
  • Specialized 2.2-motorn representerar det främsta inom elcykelmotorteknik Den nya motorn är mer effektiv, 15 % mindre och 11 % lättare än sin föregångare. Den har många andra funktioner som ingen annan elcykel kan nå upp till, som omedelbar inkoppling, fantastisk värmehantering, en dubbel frihjulsdesign som kopplar ur växellådan när du når toppfart och tyst, jämn och konsekvent effekt – även vid maximal effekt.
  • Den här Turbons nya Specialized M2-seriebatteri har batterikapacitet på 500 Wh. Det kraftfulla batteriet är skarvlöst integrerat inuti ramen och går enkelt att ta loss med en enkel insexnyckel.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-98023-5202
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan