14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Elcyklar  ›  Levo/Kenevo  ›  KENEVO EXPERT 6FATTIE

KENEVO EXPERT 6FATTIE

KENEVO EXPERT 6FATTIE
KENEVO EXPERT 6FATTIEKENEVO EXPERT 6FATTIE

Vi ber om ursäkt till alla korgliftar och skyttelfordon. Med Kenevo Expert behövs ni inte längre. Det här är cykeln som tar dig till toppen av de längsta och galnaste klättringarna, med energi kvar i benen så att du kan kötta nerför de längsta och galnaste nedfarterna. Kenevo Expert är rätt utsagt den mest kapabla el-mountainbiken som existerar, tack vare 180 mm RockShox dämpning fram och bak, samt en helt ny sidoarmsdesign på ramen som ger dig extra bra kontroll. Lägg till ett klassledande 700 wattimmars batteri och du har en cykel som är redo för allt.

MER KONTROLL, MER FART

Den nya Kenevo får en sidoarmsdesign och mer aggressiv och styvare geometri. Precis som den nya Enduro har Kenevo axelbana och dämpare som ger dig den jämnaste och snabbaste upplevelsen över den mest krävande terrängen. Allt som allt är det en cykel som ger dig en helt ny nivå av självförtroende och kontroll på de tuffaste lederna.

MER KRAFT, MER RÄCKVIDD

Kenevos Specialized 2.2-motor förstärker din kraft med hela 410 %. Och du får ordentligt med räckvidd med vårt 700Wh batteri. Ännu mer imponerande är att vår Specialized-app automatiskt kan hantera batterisystemet, för att se till att batteriet räcker så länge du behöver det. Mer kraft. Mer kilometer per cykeltur. Mer kul helt enkelt.

  • Den helt nydesignade aluminiumramen på Kenevo har M5-aluminium både fram och bak, en asymetrisk sidarmsdesign, ny axelbana och hävstångskurva som ger cykeln galet bra kontroll i de mest utmanande spåren.
  • Yep, det är en dubbelkrona där fram. När vi lanserade den första Kenevo såg vi att många satte dubbelkronade gafflar på sina Levos – så grym var den. Så när vi skulle designa den här senaste Kenevo bestämde vi oss för att utrusta Expertmodellen med en RockShox Boxxer med 180 mm slaglängd. Absolut presicion i styrningen och kontroll nerför. Bara kör.
  • Specialized 2.2-motorn representerar det främsta inom elcykelmotorteknik Den nya motorn är mer effektiv, 15 % mindre och 11 % lättare än sin föregångare. Den har många andra funktioner som ingen annan elcykel kan nå upp till, som omedelbar inkoppling, fantastisk värmehantering, en dubbel frihjulsdesign som kopplar ur växellådan när du når toppfart och tyst, jämn och konsekvent effekt – även vid maximal effekt.
  • Den här Turbons nya Specialized M2-serie har batterikapacitet på 700 Wh. Det otrolig kraftfulla batteriet är skarvlöst integrerat inuti ramen och går enkelt att ta loss med en enkel insexnyckel.
  • MasterMind Turbo kontrollenheten är ditt informationsnav. Du kan anpassa displayen som du vill ha den, visa t.ex. exakt batterinivå i procent. Den har också vår helt nya MicroTune-funktion på styret, där assistansen kan justeras i steg om 10 %, så att du får så mycket hjälp du behöver för att få exakt den upplevelsen du är ute efter.

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-98023-3402
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2023

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan