14 dagars öppet köp Fri frakt över 500 kr Cyklar levereras körklara 2 Års fri justering
Tel: 08 554 444 40 Öppettider Mån-Fre 10-18 Lör 10-15 Sön Stängt
Hem  ›  Cyklar  ›  Elcyklar  ›  Levo/Kenevo  ›  LEVO SL COMP CARBON

LEVO SL COMP CARBON

LEVO SL COMP CARBON
LEVO SL COMP CARBONLEVO SL COMP CARBONLEVO SL COMP CARBON

Levo SL levererar oöverträffad cykelkänsla och kapacitet, förstärkt. Till stigcyklisten som vill köra snirkliga serpentinstigar, köra massa hopp och lever för att hela tiden förbättra sina färdigheter. Här är din nya cykel, Levo SL. Håll hakan så att du inte tappar den, här är en oöverträffad kombination av felfri hantering, kapacitet och ”2 x Du”-förstärkning som ger dig kraft att cykla ännu mera stig. Jämför det med vad du vill, med motor eller utan, för vi vet att du kommer att hålla med – Levo SL är DEN ULTIMATA STIGCYKELN.

ALLT HANDLAR OM KÄNSLAN – När allting fungerar perfekt försvinner cykeln under dig när du cyklar. Vi har tagit bort massa för att hålla Levo SL kvick och responsiv. Den är tuff nog att palla rätt mycket, men lätt nog att sätta stora hopp. Dess geometri, kinematik och dämparinställning har allt du önskar.

RAMENS BETYDELSE – Allt börjar här. Livlig och precis känsla. Strategisk kolfiberlayup ger otroligt responsiv chassistyvhet. Vi ställde in hela chassit som en enda enhet; framänden, bakänden och länken mellan dem, för att minska lateral flex när du trampar och utnyttja varje liten bit av pedalkraften.

KONTROLL I GEOMETRIN – Cockpiten centrerar dig i cykeln för bästa grepp och optimal kurvkontroll. Det låga vevlagret, den flacka gaffelvinkeln och reducerade gaffeloffset håller cykeln stadig när underlaget blir stökigt, samtidigt som du är fri att gå hårt genom kurvorna. Gaffelvinkeln kan justeras mellan 63, 64,25 och 65,5 grader.

LESS IS MORE – Levo SL är greyhound-graciös och telepatiskt responsiv. Komponentvalet är lätt, men samtidigt kapabelt för sann stigcykling. Lägg ihop allting och du får fördelarna med assistans samtidigt som fantastisk hantering.

MIXADE HJUL – Ett 29” hjul framtill säkerställer att du kör stabilt och är säker på foten i den stökigaste terrängen, medan ett 27,5” hjul bak möjliggör ett kompaktare kedjestag och otrolig respons i cykelns beteende. Om du föredrar rull och grepp som ett 29-tumshjul ger är det bara att vända flipchipet i länkaget och montera ett större hjul.

TURBO OPERATIVSYSTEM – Vårt sömlöst integrerade operativsystem levererar oöverträffad prestanda över vridmoment, räckvidd, cykelkänsla och kvalitet, kraft, pålitlighet och upplevelse. Det är som en osynlig hjälpande hand som får dig att klara mer, veta mer, köra tuffare, åka längre, känna dig starkare och ha roligare.

SPECIALIZED 1.2-MOTOR – Den nya Specialized 1.2-motorn är viskande tyst, skrytsamt jämn, levererar 43 % mer vridmoment (50 Nm) och 33 % mer kraft (320 watt) än sin föregångare. Det ger ”2 x du”-prestanda; det är du som trampar, men får fram en sida av dig som bara en Levo kan.

KOM ÄNNU LÄNGRE – Levo SL har ett premium, sömlöst integrerat 320Wh batteripaket av hög kvalitet. Kombinerat med den effektiva motorn har du så att det räcker för episka turer på upp till 5 timmar (i Eco-läget). För längre turer ansluter du vårt 160 Wh Range Extender-batteri (säljs separat) som får plats i flaskstället och lägger till 50 % mer räckvidd.

MASTERMIND TCU – Vår mest avancerade och intuitiva elcykel-kontrollenhet. Den kopplar ihop cykeln, Turbo operativsystemet, Mission Control-appen och cyklisten, allt i en skyddad och lättläst display. MasterMind TCU möjliggör trådlösa uppdateringar, så att din cykel blir ännu bättre med tiden. Med MicroTune kan du ändra nivåerna på assistansen när du cyklar i små steg direkt från styret och optimera räckvidd och prestanda.

MISSION CONTROL-APPEN – Levo SL fungerar med vår app i vilken du kan göra assistansen personlig med MicroTune, Support och Peak Power.  Aldrig mer soppatorsk med Smart Control-funktionen och spärra hela systemet med Turbo systemlåset.

  • Helt ny kolfiberram, kommer med mixade hjul, s k mullet (kompatibel med 29-tumshjul bak utan extra delar). Ny kinematik med flackare dämpningskurva som ger mer support och lekfullhet, men samtidigt kontroll i stökigare förhållanden. Du kan justera både gaffelvinkeln och vevlagerhöjden.
  • SRAM GX Eagle-växlar
  • SRAM Code RS-bromsar

Tekniska specifikationer

Artikelnummer:SP-96823-5101
Varumärke:SPECIALIZED
Färg:-
Storlek:-
Årsmodell:2024
Bakdämpare:-

Passar till:

Finns i flera varianter 2FO ROOST FLAT MTB SHOE
1 500 kr
Finns i flera varianter AMBUSH 2
1 900 kr

Testkör innan köp

Hos oss har du alltid möjlighet att testa olika modeller innan du bestämmer dig

Körklar cykel

Cykeln du köper hos oss är körklar och korrekt inställd efter dina mått.

Räntefri avbetalning

Med SVEA kan du välja att dela upp din betalning i upp till 12 månader.

2 års fri justering

På så vis får du mindre krångel och en cykel som håller längre.

© 2018 SPECIALIZED CONCEPT STORE STHLM
Klarna

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan